Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Συμμορίες αλλοδαπών διαταράσσουν την κοινωνική ειρήνη

Επίθεση με βόμβες μολότωφ εναντίων οικίας όπου διαμένουν οκτώ(!!)Αιγύπτιοι στην Λεμεσό, διερευνά η αστυνομία η οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναφέρει πως η επίθεση έγινε από άλλους αλλοδαπούς, ως εκδίκηση για τις θέσεις εργασίας που κατέχουν οι Αιγύπτιοι. 

Η επίθεση έγινε τα μεσάνυκτα, με τους δράστες να εκσφενδονίζουν βόμβες μολότοφ εναντίον του σπιτιού. Μία από αυτές έσπασε το τζάμι δωματίου όπου κοιμόταν ο 21χρονος, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες και να μεταφερθεί με εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Βλέπουμε την αυξανόμενη ροή μετανάστευσης, τεκμηριωμένα να αποτελεί τον πρώτο λόγο έξαρσης της εγκληματικότητας. Επίσης αποτελεί τον κύριο λόγο της κατακόρυφης αύξησης της ανεργίας. Περιστατικά όπως αυτό θέτουν υπό αμφισβήτηση την κοινωνική ειρήνη και δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας, στην σύγχρονη Κυπριακή κοινωνία. 

Επίσης η εγκληματική ανοχή των κοινοβουλευτικών πολιτικών κομμάτων, αλλά και της κυβέρνησης, τους καθιστά τους κύριους υπευθύνους για την ανασφάλεια που αισθάνεται ο Έλληνας της Κύπρου. 

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) παραμένει σταθερό στην θέση του όσο αφορά το μεταναστευτικό. Απαιτούμε την άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών, όπως επείσης και την απέλαση όσων αλλοδαπών διαμένουν νόμιμα στην Κύπρο και με τις πράξεις τους παραβαίνουν τους νόμους, δημιουργώντας κλίμα τρομοκρατίας και αίσθημα ανασφάλειας στην κοινωνία μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις