Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Προεκλογική συγκέντρωση στο Αυγόρου


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), στο Αυγόρου. Στην εκδήλωση, κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος και ιδρυτής του Κινήματός μας Χρίστος Χρίστου και ο Γεώργιος Χαραλάμπους υποψήφιος για την Κυπριακή Προεδρία.

Πρώτος τον λόγο έλαβε ο κ. Χαραλάμπους ο οποίος αρχικά, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους  και έκανε μνεία στα ηρωικά παλικάρια του Αυγόρου, που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος. Στην συνέχεια, ανέπτυξε το προεκλογικό πρόγραμμα του κινήματός μας. Τόνισε την ανάγκη να επέλθει κάθαρση και να πάψει η ατιμωρησία που απολαμβάνουν οι πολιτικοί μας.


Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος μας, Χρίστος Χρίστου, ο οποίος και αυτός με την σειρά του ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Στην συνέχεια, ανέπτυξε αναλυτικά το πρόγραμμα του κινήματος μας για θέματα όπως η παιδεία η Άμυνα, Οικονομία , Κοινωνική Πολιτική, Εθνικό Πρόβλημα και Φυσικό Αέριο.

Η εκδήλωση, έληξε με συζήτηση, κατά την οποία ο Πρόεδρος μας ερωτήθηκε για την θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), όσον αφορά τον φάκελο της Κύπρου. Ο Πρόεδρος μας απάντησε ευθέως και είπε πως αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να ανοίξει ο φάκελος, για να τιμωρηθούν αυτοί που ευθύνονται για την τραγωδία της Κύπρου. Ανάφερε επίσης την προσπάθεια που κάνει η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα να απελευθερωθούν τα έγγραφα που αφορούν τον φάκελο.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης ερώτηση επίσης απεύθυνε προς τον πρόεδρο μας και εκπρόσωπος των πολυτέκνων της περιοχής. Ο Πρόεδρος μας, δήλωσε την πλήρη στήριξη του κινήματός μας προς τα αιτήματα των πολυτέκνων.

Στα αξιοσημείωτα, είναι το γεγονός ότι ο κόσμος αγκάλιασε την παρουσία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αφού και σήμερα η παρουσία του ήταν μαζική και δυναμική. Είναι η πολλοστή προεκλογική εκδήλωση που διεξάγει το κίνημά μας και ο κόσμος γέμισε  ασφυκτικά την αίθουσα.Επιπρόσθετα να αναφέρουμε, ότι ανάμεσα στο πλήθος που αγκάλιασε το Εθνικιστικό κίνημα, ήταν και οι συγγενείς του ήρωα Ανδρέα Κάρυου, που είναι γνωστός και ως «Ρήγας Φεραίος της ΕΟΚΑ». Η οικογένεια αυτού του γενναίου Έλληνα αγωνιστή και ποιητή της Κύπρου, έδειξε με εγκαρδιότητα την συμπαράσταση της στον αγώνα που διεξάγει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ).

Δημοφιλείς αναρτήσεις