Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Ανάρτηση μεγάλης σημαίας στην Χλώρακα της Πάφου


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, επιτυχώς, το  Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πραγματοποίησε έπαρση μεγάλης Ελληνικής σημαίας στην Χλώρακα της Πάφου. Η εκδήλωση έγινε υπο το βλέμμα του Χρίστου Παππά, βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και του Προέδρου του κινήματός μας Χρίστου Χρίστου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η σημαία που ανάρτησε το κίνημά μας αυτή την φορά, είναι κατά πολύ μεγαλύτερη σε διαστάσεις από την περσινή. Οι φίλοι και τα μέλη του κινήματός μας της Τοπικής Οργάνωσης Πάφου μαζεύτηκαν από νωρίς στον χώρο που θα γινόταν η έπαρση της Ελληνικής σημαίας, και την πραγματοποίησαν με υπερηφάνια.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο πλοιάριο Άγιος Γεώργιος από αντιπροσωπεία του κινήματός μας και τον Χρίστο Παππά. Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο πλοιάριο μετέφερε όπλα από την Ελλάδα στην Κύπρο για να αρχίζει ο  ένδοξος αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. Στο σημείο εκείνο επίσης κατέφθασε και ο Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής στις 10/10/54 για την προπαρασκευή του ενωτικού αγώνα. 

Ενσωματωμένη εικόνα 1Δημοφιλείς αναρτήσεις