Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Μάχη μέχρις Εσχάτων


Τελείωσαν οι εκλογικές διαδικασίες που ανέδειξαν στο ύπατο αξίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον Νίκο Ανα(ν)στασιάδη. Στον πρώτο γύρο των εκλογών στις 17 Φεβρουαρίου 2013, όπου και συμμετείχε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), πήρε το ποσοστό της τάξης του 0,88%, που απαριθμεί σχεδόν τους 4000 ψήφους, που το κατατάσσει ως τέταρτη δύναμη.

Κάποιοι μπορεί να απογοητεύθηκαν από το αποτέλεσμα αφού περίμεναν πολύ πιο ψηλά ποσοστά για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σύμφωνα με τα αποτελέσματα των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών, την συνεχιζόμενη άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή αλλά και το εμφανές αυξανόμενο ρεύμα προς το κίνημα μας.


ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
Έως και την Παρασκευή το ποσοστό θα ήταν και για μένα απογοητευτικό αλλά με τα όσα είδαμε και ζήσαμε το Σαββατοκυρίακο του Α’ γύρου των εκλογών, οι σχεδόν 4,000 ψηφοφόροι αποτελούν για μας ένα άθλο, αν αναλογιστεί κανείς τον πόλεμο, την λάσπη και την προπαγάνδα εναντίον του κινήματός μας, αλλά και την λειτουργία των κομματικών μηχανισμών μέχρι και την ώρα που βρισκόταν εν εξελίξει η εκλογική διαδικασία.

ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
Συναγωνιστές/τριες, εμείς ως Έλληνες Εθνικιστικές δεν επαναπαυόμαστε με πρόσκαιρες νίκες ούτε και πτοούμαστε με «δήθεν» ήττες.  Γιατί για εμάς κανένα αποτέλεσμα δεν αποτελεί νίκη ούτε ήττα, άλλωστε αυτό είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων κομμάτων. Αυτό άλλωστε αρμόζει σε ένα κίνημα Ιδεολογικό και Εθνικιστικό.

Κανένα αξίωμα, υπουργική καρέκλα ή οποιοδήποτε άλλο οικονομικό συμφέρον δεν μπορεί  και δεν είναι ικανό να κλονίσει την πίστη μας και τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την πλήρη εκκαθάριση της κοινωνίας μας από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο του σήμερα, που στο πέρασμα του διέλυσε τα πάντα.

ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΕΙΠΙΩΝ
Δεν άφησε τίποτα όρθιο παρά μόνο ένα κόσμο ερειπίων και μέσα από αυτά ξεπροβάλουν τα λάβαρα μας. Τα λάβαρα του αγώνα και της αντίστασης και από κάτω οι χιλιάδες εθνικιστές που με θέληση ατσάλι και ψυχές βγαλμένες από κάποιες άλλες εποχές, όπου η τόλμη, η μαχητικότητα και η ανδρεία ήταν το γνώρισμα τον αρίστων, πορεύονται σε ένα δύσκολο δρόμο που στο τέρμα του ανατέλλει ένας ήλιος ολόχρυσος. Ο ήλιος της ελπίδας, πως θα ξημερώσει γι αυτό τον τόπο ένα καλύτερο αύριο.

Μέσα από τα συντρίμμια των ερειπίων, καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να περισυλλέξουν ότι απέμεινε από την χαμένη τους αξιοπρέπεια, να ορθώσουν το πληγωμένο τους ανάστημα και να ενταχθούν στις τάξεις της μοναδικής καθαρής πολιτικής δύναμης, αυτής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
Κλείστε τα αυτιά στα καλέσματα των Σειρήνων (κομμάτων) προσηλωμένοι με ιεραρχία, πειθαρχία και στρατηγική στον σκοπό και τον στόχο μας. Βαδίστε στο πλευρό μας, στην δική μας Οδύσσεια, με τα αυτιά σας ερμητικά κλειστά στα διάφορα κελεύσματα.

Συναγωνιστές/ριες, ΟΡΘΟ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΚΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙ …

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Γεάδης Γεάδη
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις