Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Απάντηση στους "αντιομοσπονδιακούς" του Λιλλήκα, από τον ίδιο ...


Αποδέχεται λέει ο κ. Λιλλήκας ένα ομόσπονδο κράτος όπως την Αμερική και την Γερμανία. Αυτά να τα βλέπουν και να τα ακούνε κάποιοι δήθεν αντιομοσπονδιακοί που συμπορεύονται με ιδιαίτερο σθένος στην υποψηφιότητα του Λιλλήκα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι ένα ξεκάθαρα αντιομοσπονδιακό κίνημα. Καμιά "λύση" ομοσπονδίας δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Αναφαίρετο δικαίωμα του Κυπριακού Ελληνισμού από την στιγμή που στην Κύπρο υπάρχει εισβολή και κατοχή, είναι η απελευθέρωση και τίποτα λιγότερο.

Όσο για το Ομόσπονδο κράτος της Γερμανίας, κ Λιλλήκα, σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για ομοσπονδία μεταξύ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, δηλαδή μεταξύ του γηγενούς πληθυσμού της Γερμανίας. Εκτός αν σε αυτή την περίπτωση υπονοείται ότι υπάρχει Κυπριακό Έθνος και να υπάρξει ομοσπονδία μεταξύ των Κυπρίων.


Όσο αφορά το άλλο σας ατυχέστατο και πάλι παράδειγμα, την Αμερική, να σας ενημερώσουμε ότι εκεί υπάρχει ένα συνονθύλευμα λαών, αφού κανένα Έθνος δεν υφίσταται παρά μόνο μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Έκτος και αν ονειρεύεστε και εσείς να μετατρέψετε την Κύπρο σε ένα συνονθύλευμα λαών, μια πολυπολιτισμική κοινωνία όπως οι άλλοι δύο ανθυποψήφιοι για τις Προεδρικές εκλογές, Σταύρος Μαλάς και Νίκος Ανα(ν)στασιάδης.
Ο πρώτος ατομικά, όσο και δια μέσω του κόμματος που τον στηρίζει, εν πολλάκις τάχθηκε με τις θέσεις του υπέρ της πολιτισμικής αλλοίωσης του νησιού μας, στηρίζοντας την διεθνοποίηση και μια πολυπολιτισμική Κύπρο, ενώ η άλλη όψη του ιδίου Νομίσματος, κ. Νίκος Ανα(ν)στασιάδης, δηλώνει ξεκάθαρα σε προεκλογικές του εκστρατείες, ότι προσπαθεί να κτίσει μια πολυπολιτισμική κοινωνία

Αν οραματίζεστε αυτά που προανέφερα, σας ενημερώνουμε ότι θα μας βρείτε μπροστά σας, γιατί αυτός ο τόπος είναι Ελληνικός και τίποτα λιγότερο.


Θα κλείσω αυτό το άρθρο με ένα παλιό γνωστό σύνθημα, αφιερωμένο σε όλους τους "αντιομοσπονδιακούς" και σήμερα υπέρμαχους της υποψηφιότητας Γιώργου Λιλλήκα:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Γεάδης Γεάδη
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις