Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Οι κωλοτούμπες του Ανα(ν)στασιάδη - Κάρογιαν, Ερωτοκρίτου: Ενώνουν συμφέρoντα (ΒΙΝΤΕΟ)

(Στην φωτογραφία ο Νίκος ΑΝΑΝστασιάδης με τον Níyazí Kizilyürek, 
συγγραφέας του βιβλίου του Γλαύκου Κληρίδη)

Μοναδικό θέαμα, που προκαλεί τρελό γέλιο, παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες στις οθόνες μας, ελέω προεδρικών εκλογών από τα διάφορα κόμματα και κατ’ επέκταση από τους υποψήφιους.  Την παράσταση κλέβει το «υπερπατριωτικό» και "Εθνικιστικό" κόμμα του ΔΗΣΥ, αφού οι διαδοχικές κωλοτούμπες του πρώτου υπέρμαχου της ομοσπονδίας, Νίκου Ανα(Ν)στασιάδη δεν έχουν τελειωμό. (παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί)

Τελικά ο κ. ΑΝΑΝστασιάδης, πρόεδρος του ΔΗΣΥ, με τα μοναδικά, ανεπανάληπτα, φαντασμαγορικά ακροβατικά κόλπα του, έχει αρκετό μέλλον για ακροβάτης. Τόσες πολλές κωλοτούμπες θα τις ζήλευε και ο Ντάνιελ Σμίθ (ο άνθρωπος λάστιχο) ή ακόμα και ο μετρ του είδους του, πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Καρατζαφέρης.
 Ανα(ν)στασιάδης, Κάρογιαν, Ερωτοκρίτου: Ενώνουν συμφέρoντα

Αναστασιάδης: Καλούσε τον Ιούλιο του 2011 τον Μάριο Κάρογιαν να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες για τα τραγικά γεγονότα στο Μαρί , απαιτώντας την παραίτηση Χριστόφια - Κάρογιαν αμφότερων.


Κάρογιαν: Το 2008 συνεργάστηκε εκλογικά στο δεύτερο γύρο με τον Χριστόφια διότι δεν έπρεπε ο τόπος να κυβερνηθεί από τον ΔΗ.ΣΥ.
Το 2013 συνεργάστηκε εκλογικά με τον Αναστασιάδη διότι δεν έπρεπε ο τόπος να κυβερνηθεί από το ΑΚΕΛ.


Ερωτοκρίτου: Το 2004 απομακρύνεται από τον ΔΗ.ΣΥ. Μέχρι τα μέσα του 2012 αποκαλεί τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ "ναινέκο" (λόγω της στάσης του στο σχέδιο ΑΝΑΝ) και διάφορα επίθετα που δεν είναι κόσμιο να δημοσιεύσουμε, όμως το 2013 βρίσκεται στο επιτελείο του αντιλαμβανόμενος το πολιτικό του τέλος, αυτού προσωπικά αλλά και του ανύπαρκτου κόμματός του.

Ο κόσμος άρχισε σιγά – σιγά να αφυπνίζεται και να βγαίνει από τα πλοκάμια του σάπιου πολιτικού κατεστημένου που διευθύνει αυτή την στιγμή τον τόπο μας. Ο αγώνας για εθνική αφύπνιση και κοινωνική αναγέννηση συνεχίζεται και δεν θα σταματήσει έως ότου ξυπνήσει και ο τελευταίος Έλληνας της Κύπρου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις