Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ : "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ"Είναι μεγάλη η χαρά που μας διακατέχει κάθε φορά που ενημερωνόμαστε για τις επιτυχίες αθλητών μας που διαπρέπουν στο εξωτερικό.


Ένας από αυτούς είναι ο πρωταθλητής μας στις πολεμικές τέχνες, Κώστας Φιλίππου, ο οποίος βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις της κορυφαίας διοργάνωσης για το άθλημά του, στις Ηνωμένες Πολιτείες.Την ίδια ώρα που η δικτατορία των media προωθεί στην νεολαία διάφορους κίναιδους και απάτριδες ως «πρότυπα» , με σκοπό την αποχαύνωση και την αδρανοποίησή μας, εμείς προωθούμε τους αθλητές μας όπως τον Φιλίππου, που στις μάχες που δίνει φέρει στο σώμα του την Κυανόλευκη με την Κύπρο στη μέση.


Δυστυχώς όμως, οι επιδόσεις του συγκεκριμένου αθλητού δεν είναι ευρέως γνωστές στο κοινό της Κύπρου, καθώς η προβολή των επιτευγμάτων του είναι επιεικώς μηδαμινή.

Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά εντάσσεται στα πλαίσια της ευρύτερης πολιτικής που ασκεί ο ΚΟΑ, ο οποίος επί της ουσίας αποτελεί την δικτατορία του Αθλητισμού και προωθεί μόνον τα αθλήματα ευρείας κατανάλωσης προκειμένου να εξυπηρετήσει τα ιδιωτικά συμφέροντα για τα οποία υπάρχει (όπως αυτά του ΟΠΑΠ επί παραδείγματι).


Ως Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) δηλώνουμε επισήμως την συμπαράσταση και τα συγχαρητήριά μας στον Κώστα Φιλίππου και του ευχόμαστε κάθε μελλοντική επιτυχία.


Όταν το Κίνημά μας αποκτήσει θεσμική ισχύ, η σωματική και πνευματική αγωγή της Νεολαίας θα αποκτήσει και πάλι ξεχωριστή θέση στη καθημερινότητά μας, διότι εμείς δεν θέλουμε να ήμαστε πελάτες των εταιρειών που δρουν υπό τον μανδύα του αθλητισμού, αλλά μάχιμοι και υγιείς Νέοι, στα πρότυπα της Εθνικής Οργανώσεως Νεολαίας του Ιωάννου Μεταξά.
.

Μέτωπο Νεολαίας 
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου - Ε.ΛΑ.Μ

Δημοφιλείς αναρτήσεις