Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Απογοήτευση για την πολιτική κατέδειξε έρευνα για τις αντιλήψεις των ΝέωνΤην μεγάλη απογοήτευση των νέων από το υπάρχον πολιτικό σύστημα στην Κύπρο κατέγραψε Παγκύπρια Έρευνα του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας (Κ.Ο.ΚΕ.Ν) για τις Αντιλήψεις των Νέων για την Πολιτική και την Οικονομία  με αφορμή τις Προεδρικές Εκλογές του 2013.
Απολύτως αναμενόμενο με το υπάρχων καθεστώς της φαυλοκρατίας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) πιστεύει πως ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του Κράτους είναι το πολίτευμά του, ο τρόπος δηλαδή επιλογής της ηγεσίας του. Η προβλεπόμενη και συγκεκριμένη εκείνη διαδικασία, με την οποία ορίζονται τα πρόσωπα που κατευθύνουν την λειτουργία του Κράτους. Ο τρόπος της επιλογής των αρχόντων της πολιτείας πρέπει να είναι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ.

Δεν είναι δυνατόν να κυβερνούν την χώρα ανάξιοι δημαγωγοί, κόλακες των πιο χυδαίων τάσεων ενός λαού. Στην κορυφή της ιεραρχίας του Κράτους πρέπει να βρίσκονται οι Άριστοι και όχι οι… «αρεστοί» στους λίγους. Το Κράτος πρέπει να είναι μια κοινωνία Δικαίου στην υπηρεσία της Λαϊκής Κοινότητας, είναι μια κοινωνία ιεραρχημένη όχι με κριτήρια υλικά, αλλά με βάση την Αξία, το Ήθος και την πρόσφορα έκαστου. Ο κοινός Εθνικός Σκοπός, η ίδια αντίληψη για την ζωή και τον πολιτισμό, είναι το απαραίτητο στήριγμα που ενώνει τους πολίτες με ένα αίσθημα μίας υγιούς αλληλεγγύης, ενός Σεβασμού και μίας Τιμής για τον Συνάνθρωπο. Η εγκληματικότητα, τα ψεύτικα είδωλα, ο ωφελιμισμός είναι ότι χαρακτηρίζει σήμερα την κοινωνία. Άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους, συγκάτοικοι ευκαιριακοί μίας αρρωστημένης πολιτείας, συγκροτούν σήμερα το κοινωνικό σύνολο.

Μια εποχή γεμάτη «συμβόλαια» και «συμφωνίες» χωρίς κανένα Αίσθημα Ευθύνης και Καθήκοντος.

Στο Ε.ΛΑ.Μ, αυτή την κοινωνία έχουμε την φιλοδοξία να την γκρεμίσουμε!

Οι νέοι πλέον έχουν επιλογή και αυτή δεν είναι άλλη από το Ε.ΛΑ.Μ

Στις τάξεις των ΕΛΑΜΙΤΩΝ και ΕΛΑΜΙΤΙΣΣΩΝ καθημερινά συσπειρώνονται οι νέοι της πατρίδας μας θεωρώντας τους Εθνικιστές σαν το τελευταίο προπύργιο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στην απαξίωση, σαν το μοναδικό φάρο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και ΤΙΜΗΣ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις