Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Ομιλία στην Τ.Ο Πειραιά της Χρυσής Αυγής, στην παρουσία του Ε.ΛΑ.Μ.


Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου η Τοπική Οργάνωση Πειραιά εκτός της μεγάλης κεντρικής ομιλίας που πραγματοποίησε, βρέθηκε στην πολύ ευχάριστη θέση να δεχθεί και να φιλοξενήσει τρία εκλεκτά μέλη και συναγωνιστές από την Κύπρο μας.


Τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστο Χρίστου, τον υποψήφιο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας συναγωνιστή, Γιώργο Χαραλάμπους και τον υπεύθυνο του Ε.ΛΑ.Μ. Λευκωσίας συναγωνιστή, Γεάδη Γεάδη.


Την αρχή έκανε ο συναγωνιστής Γιώργος Κ. ο οποίος στην ομιλία του ανέλυσε το χρονικό της προδοσίας το βράδυ των Ιμίων.


Τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και υπεύθυνος Ιδεολογίας της Τ.Ο Πειραιά Παναγιώτης Κ. Ο συναγωνιστής ανέφερε τις θέσεις του Κινήματος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.


Στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής και βουλευτής Β' περιφέρειας Πειραιά Ιωάννης Λαγός. Στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που εδώ και 17 χρόνια τιμάει τους πεσόντες των Ιμίων είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Στην συνέχεια απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου, ο υποψήφιος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γεώργιος Χαραλάμπους και ο υπεύθυνος του ΕΛΑΜ Λευκωσίας, Γεάδης Γεάδη.Στο τέλος των ομιλιών κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των πεσόντων των Ιμίων και για τον προσφάτως εκλιπόντα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή.
Εις στάσην προσοχής ΌΛΟΙ ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και αποδώσαμε τιμές στην Πατρίδα και στον Αρχηγό μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις