Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Εντοπίστηκε υγιές το μικρό αγοράκι
Βρέθηκε το 18μηνο αγοράκι που εξαφανίστηκε το πρωί στην περιοχή Ύψωνα στην Λεμεσό. Το αγοράκι εντοπίστηκε έξω από παράγκα, δίπλα από το νεκροταφείο του Ύψωνα. Το κλάμα του μικρού αγοριού άκουσε γυναίκα που επισκέφτηκε το νεκροταφείο, η οποία ειδοποίησε περαστικό και αυτός με την σειρά του την οικογένεια. Στον χώρο εν τω μεταξύ, βρίσκονταν και πολίτες καθώς και μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που στο άκουσμα της είδησης έσπευσαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του νηπίου.


Στην περιοχή, έσπευσε ο πατέρας του αγοριού και ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές με τον πατέρα να το αγκαλιάζει και να το φιλάει. Ακολούθως, το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι το παιδάκι είναι  υγιές, δεν φέρει κακώσεις ή τραύματα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η αστυνομία διερευνά υπόθεση απαγωγής καθώς όπως δείχνουν τα γεγονότα οι απαγωγείς φοβούμενοι την διάσταση που πήρε το θέμα, εγκατέλειψαν το παιδί στην παράγκα. Το ενδεχόμενο να περπάτησε το παιδί μέχρι την παράγκα αποκλείεται, λόγω της απόστασής της από το σπίτι των παππούδων του από όπου και εξαφανίστηκε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις