Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Ανταπόκριση από την εκδήλωση στους Καπέδες

Λίγες μέρες έμειναν από τις Προεδρικές εκλογές και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συνεχίζει τις προεκλογικές του εκδηλώσεις. Σταθμός των Εθνικιστών αυτή τη φορά το χωριό Καπέδες της επαρχίας Λευκωσίας. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του κινήματός μας Χρίστος Χρίστου και ο υποψήφιος για την Κυπριακή Προεδρία Γεώργιος Χαραλάμπους. 
Η εκδήλωση άρχισε με καλωσόρισμα από τον συναγωνιστή Στέλιο Νεάρχου. Ο συναγωνιστής αφού καλωσόρισε τους φίλους που έδωσαν το παρόν τους στην εκδήλωση κάλεσε στο βήμα τον Γεώργιο Χαραλάμπους. 
Ο συναγωνιστής Χαραλάμπους, ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τους παρευρισκομένους και στην συνέχεια ανέπτυξε την πολιτική σταδιοδρομία των ανθυποψηφίων του, αποδεικνύοντας πως είναι όλοι αναξιόπιστοι. Ακολούθως, ανέπτυξε το πρόγραμμα του κινήματός και ανέλυσε πώς αυτό θα δώσει ώθηση στην Κύπρο μας, για να ξεφύγει από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είτε σε οικονομικό, είτε σε Εθνικό επίπεδο. 

Τελειώνοντας, ο κ. Χαραλάμπους τόνισε πως είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που μετουσιώνει σε πράξη τον λόγο της και κάλεσε τον κόσμο να μας στηρίξει, για να μπορέσουμε να παλέψουμε για τα δικαία του. 
Επόμενος ομιλητής,  ο Πρόεδρος του κινήματός μας Χρίστος Χρίστου, ο συναγωνιστής Χρίστου αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, με επιχειρηματολογία και πύρινο λόγο μίλησε κατά των πολιτικών δυνάμεων του κατεστημένου δηλαδή, κατά των πολιτικών μας αντιπάλων. Έκανε αναφορά στην αναξιοπιστία του Λιλλήκα , μίλησε για την καταστροφική διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ του κόμματος δηλαδή που στηρίζει τον Μαλά. Αυστηρότερη κριτική άσκησε στον υποψήφιο του ΔΗΣΥ, αναφερόμενος στον Αναστασιάδη ο συναγωνιστής Χρίστου, τόνισε πως με την υποκριτική του στάση ξεγελά τις συνειδήσεις πατριωτών που ως αφελείς πιστεύουν πως ψηφίζοντας Αναστασιάδη, στηρίζουν πατριωτική επιλογή. 

Θύμισε τις δηλώσεις του εν λόγω κυρίου για κοινό στρατό με τους Τουρκο“κύπριους”, την ενδοτική στάση που κράτησε το 2004, την εμμονή του για λύση ομοσπονδίας, την επίσκεψη του στην Άγκυρα κατά την οποία αναφέρθηκε στην Ε.Ο.Κ.Α ως ιστορικό λάθος. «Όλα αυτά τον καθιστούν επικίνδυνο» τόνισε ο Πρόεδρος του κινήματός μας. 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις θέσεις του κινήματός μας για την ανεργία, την μετανάστευση, το Κυπριακό, την οικονομία και την ενέργεια. Ο Ιδρυτής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου( Ε.ΛΑ.Μ.), εξήγησε του λόγους για τους οποίους το κίνημά μας θα είναι ο νικητής των εκλογών αυτών και τελειώνοντας τόνισε πως ο λαός θα στηρίξει το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα και θα του δώσει το χρίσμα της Εθνικής Αντιπολίτευσης. 
Η εκδήλωση έληξε μετά από συζήτηση του κοινού με τους ομιλητές. Το συμπέρασμα της εκδήλωσης είναι πως το κίνημα μας είναι ανερχόμενη πολιτική δύναμη και καλά κάνουν όσοι προδίδουν την πατρίδα, είτε υπό τον μανδύα των πατριωτών, είτε με αριστερίστικες πολιτικές, να αρχίσουν να αγχώνονται και να φοβούνται διότι σύντομα θα επέλθει η κάθαρση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις