Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Ανταπόκριση από την κηδεία του στρατηγού Νικόλαου Ντερτιλή
Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών βρέθηκαν χθες οι  Έλληνες Εθνικιστές για να αποχαιρετίσουν τον Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή. Ανάμεσα σε αυτούς αισθητή ήταν η παρουσία Βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, όπως και μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)Επικήδειο λόγο εκφώνησαν  ο Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος απόστρατος αξιωματικός και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας, Αμβρόσιος .

"Ήρθαμε εδώ για να  τιμήσουμε έναν Έλληνα", αναφέρει ο Μητροπολίτης, "ένα γενναίο άνθρωπο, ένα ήρωα. Ένα Έλληνα που θα αποτελεί πρότυπο γενεών. Ένα Έλληνα που υπηρέτησε την Ελλάδα και τα ιδανικά της Ελευθερίας. Με θάρρος και αυτοθυσία επαληθεύτηκε σε αυτόν ότι και τους γενναίους και ο θάνατος τους φοβάται. Εγώ μιλάω σαν Ιερέας και σαν Έλληνας. Θα με κατακρίνουν σε λίγο τα Μέσα Ενημερώσεως, θα πουν ότι θέλουν, απαγορεύεται να μιλάω. Ο Στρατηγός όταν κάνει την δήλωση και λέει να μου ζητήσει η Ελληνική Πολιτεία συγγνώμη, δίνει μια γροθιά στην Ελληνική κατάσταση, στην πραγματικότητα του σήμερα που δεν έχουμε Δημοκρατία. Έχουμε μια παραποιημένη Δημοκρατία που μπορεί όλοι οι άλλοι να λένε τα αισθήματά τους αλλά όσοι είναι Έλληνες δεν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Ο Σωκράτης τελείωσε την ζωή του με κώνειο, ο Κολοκοτρώνης στη φυλακή  και ο Στρατηγός Ντερτιλής στη φυλακή χωρίς να μπορεί να πάει στην κηδεία του παιδιού του. Στην εκκλησία έχουμε μάρτυρες, στην πατρίδα έχουμε ήρωες. Εγώ θα σε έλεγα μάρτυρα της πατρίδος και της ελευθερίας".

Θυμάμαι που μας έλεγες να είσαστε πάντοτε όρθιοι. Τα μάτια σας στα σύνορα» τόνισε με την σειρά του ο Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος. Ένας εκ των ομιλητών ήτανε και ο Γιώργος Μαντζάνης ο οποίος υποστήριξε ότι ο Στρατηγός δημιούργησε το Σώμα Ελλήνων Πεζοναυτών. Στην κηδεία ακούστηκαν αρκετά συνθήματα , μεταξύ αυτών : «Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών, Λαός - Στρατός - Εθνικισμός, Δόξα και τιμή στον Νίκο Ντερτιλή, Αλήτες προδότες πολιτικοί».

Η γυναίκα του Νικόλαου Ντετριλή (βλέπε φωτογραφία πιο πάνω) αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την Κύπρο, ενώ κάλεσε τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) να μην λυγίσουν στο δύσκολο αγώνα που διεξαγάγουν για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική


* Να αναφέρουμε ότι τα υπόλοιπα κόμματα δεν σεβάστηκαν σήμερα την μνήμη του Νικόλαου Ντερτιλή αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά μέχρι που φτάνει η «ανθρωπιά» τους και ο μισελληνισμός τους, ενώ τα ΜΜΕ για ακόμα μία φορά έβγαλαν την χολή τους όταν αναπαρήγαγαν την είδηση...

Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής: ΠΑΡΩΝ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις