Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Πάνω από 50.000 Έλληνες τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων. Μεγαλειώδης πορεία (Φωτορεπορτάζ, Βίντεο)


Πάνω από 50.000 Έλληνες τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων. Μεγαλειώδης πορεία (Φωτορεπορτάζ, Βίντεο)
Χιλιάδες Εθνικιστές από κάθε γωνιά της Ελλάδος είχαν συγκεντρωθεί στο μνημείο των Ιμίων, για να τιμήσουν τους πεσόντες ήρωες, Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό.ΑΘΑΝΑΤΟΙ! 

Οι προετοιμασίες  ξεκίνησαν από νωρίς για την μεγαλύτερη Εθνικιστική συγκέντρωση των τελευταίων ετών.  Ο χώρος μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών είχε κατακλυστεί από Ελληνικές σημαίες και τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής, ενώ συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα. Η ροή του κόσμου ήταν συνεχής, ενώ ακούγονταν διαρκώς επευφημίες από τους διερχόμενους. Είχε κλείσει η κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα και η προσέλευση στο χώρο του μνημείου γίνόταν μόνο με τα πόδια. Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης βρέθηκαν συναγωνιστές από ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής και ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος. 
Η εκδήλωση μνήμης  ξεκίνησε με τις ομιλίες των Συναγωνιστών, ενώ έίχαν κλείσει όλοι οι γύρω δρόμοι.
Πάνω από 50.000 Εθνικιστές τίμησαν  την μνήμη των Ελλήνων αξιωματικών που έπεσαν ηρωικά στα Ίμια το 1996. 
Ομιλίες απεύθυναν οι Συναγωνιστές, Ηλίας Παναγιώταρος, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο υποψήφιοςγια την Προεδρία της Κύπρου με το  Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεώργιος Χαραλάμπους και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Ηρώων, με τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό ύμνο. Τώρα εξελίσσεται μια μεγαλειώδης Εθνικιστική πορεία στο κέντρο των Αθηνών με την συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων.
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις