Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου (25/02/13) για την εκλογή Νίκου Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας

Το χθεσινό αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Η εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στον προεδρικό θώκο διαφάνηκε από το μεγάλο ποσοστό το οποίο έλαβε στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών και το αντίστοιχα χαμηλό του ανθυποψηφίου του στον δεύτερο γύρο Σταύρου Μαλά. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) εξ' αρχής γνώριζε πως δεν μπορούσε να περιμένει τίποτα από του τρεις κύριους υποψηφίους, οι οποίοι είχαν αντίθετες θέσεις ή μη αγνές προθέσεις σε αντίθεση με τις προγραμματικές μας προτάσεις. 

Θεωρούμε πως η Κύπρος έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο δρόμο, με την οικονομική κρίση και το Εθνικό πρόβλημα να είναι φτάνουν σε μια νέα και κρίσιμη φάση. Δυστυχώς ο πρότερος βίος και πολιτεία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν μας αφήνουν αισιοδοξία για το μέλλον. Άλλωστε η προσήλωση της νεοφιλελεύθερης παράταξης στις προσταγές της Δύσης είναι γνωστή.

Σε όλα αυτά, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), θα βρεθεί αντίθετο, με την δυναμική του νεολαία στην πρώτη γραμμή των αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική επιβίωση. Προειδοποιούμε λοιπόν πως κάθε λανθασμένη ενέργεια της νέας κυβέρνησης θα έχει απέναντί της να αντιμετωπίσει τους Έλληνες Εθνικιστές.

Γραφείο Τύπου 
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις