Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου (16/2/13) σχετικά με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα για ανάμιξη του ΕΛΑΜ στα επεισόδια με τους Κούρδους


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με το παρόν δελτίου τύπου θα ήθελε να ξεκαθαρίσει την θέση του, ότι ουδεμία ανάμιξη είχε με το περιστατικό που συνέβηκε ψες το βράδυ στην Λεμεσό, όπως διάφορα ΜΜΕ άφησαν εσκεμμένα να νοηθεί.


Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 7 το βράδυ περίπου 200 Κούρδοι πραγματοποιούσαν πορεία στο κέντρο της πόλης, με αφορμή την επέτειο σύλληψης του κούρδου ηγέτη τους Αμπτουλάχ Οτσαλάν.


Αυτοκίνητο με τρεις κύπριους επιβάτες σταμάτησε δίπλα τους και ο ένας φαίνεται να εξύβρισε τους Κούρδους οι οποίοι «απάντησαν» με επίθεση κατά των νεαρών.  Η πορεία συνεχίστηκε μέχρι το πολιτιστικό κέντρο των Κούρδων στην οδό Ναυαρίνου.

Γύρω στις 9 το βράδυ συγκεντρώθηκαν αρκετοί κύπριοι, οι οποίοι  επιτέθηκαν εναντίον των Κούρδων μέσα στο οίκημα τους και οι τελευταίοι  «απάντησαν» στην επίθεση με πετροβολισμό.


Θα θέλαμε να καταγγείλουμε και την στάση της εφημερίδας «Καθημερινή» που χωρίς οποιαδήποτε στοιχεία ρίχνει κακόβουλα λάσπη κατά του κινήματος μας, λίγες ώρες πριν τις εκλογές με σκοπό να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα εναντίον μας.

Προκαλούμε την εφημερίδα να παρουσιάσει οποιαδήποτε στοιχεία έχει εναντίον μας, αλλιώς να ανακαλέσει. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια είναι κακοπροαίρετη, εσκεμμένη και αποτελεί λίβελλο κατά του κινήματος μας. Το νομικό τμήμα του κινήματος μας επιφυλάσσεται να πάρει τα απαραίτητα νομικά μέτρα.

Γραφείο τύπου 
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις