Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο τύπου (11/02/13). Θέλει ο Νίκος νά κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει


Σε εκδήλωση που οργάνωσαν Αιγύπτιοι μετανάστες με προσκεκλημένους τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου και τον Νίκο Αναστασιάδη, ο δεύτερος έβγαλε το προσωπείο και μίλησε καθαρά και ειλικρινά.

Αρχικά διαβεβαίώσε τους Αιγύπτιους μετανάστες πως αυτό που προσπαθεί να κτίσει είναι μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Δηλαδή μια κοινωνία με πολλές εθνότητες, μια κοινωνία δηλαδή που θα διαγράφει την Ελληνικότητα της Κύπρου. Επίσης αποκάλεσε τους Αιγύπτιους που ήταν παρόντες Κύπριους και τους υποσχέθηκε πως θα τους αντιμετωπίζει σαν ίσους, αλλά και ότι θα δει τα προβλήματα τους από κοντά για να νιώσουν πως η Κύπρος είναι η πατρίδα τους. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην ομιλία του εξέφρασε την άποψη ότι, η μόνη διαφορά που μπορεί να υπάρχει στους Αιγύπτιους Κόπτες με τους Έλληνες της Κύπρου είναι στο θρησκευτικό και τίποτα άλλο. Ούτε στο Εθνοτικό, ούτε στο συνειδησιακό, ούτε στο γλωσσικό.

Φυσικά αυτή η πολιτική είναι η συνέχεια της πολιτικής Χριστόφια όπου με τα υπερπρονόμια των αλλοδαπών αλλά και τις "Κυπριοποιήσεις" τους έκανε μαζικές εισαγωγές ψήφων. Μην ξεχνάτε πως πριν από 2 εβδομάδες ο κύριος Αναστασιάδης σε εκδήλωση στο Λιοπέτρι είπε πως θα πράξει τα δέοντα για να διευκολυνθούν οι μετανάστες που θέλουν να έρθουν στην Κύπρο.

Γραφείο Τύπου
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις