Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Προεκλογική συγκέντρωση στο Δασάκι της Άχνας


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το βράδυ της Δευτέρας, η προεκλογική εκδήλωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ,) στο Δασάκι της Άχνας, όπου και παρουσιάστηκε ο υποψήφιος του κινήματός μας για τις προεδρικές εκλογές, Γεώργιος Χαραλάμπους.


Τον κύκλο τον ομιλιών άνοιξε ο συναγωνιστής, Γεάδης Γεάδη, με αναφορά στην ανάγκη αυτόνομης καθόδου στις προεδρικές εκλογές αφού κανένας εκ των υποψηφίων δεν μας εκφράζει. Έθεσε παράλληλα τον στόχο του κινήματος μας που δεν είναι άλλος από την πολιτική κάθαρση που θα βοηθήσει την πατρίδα μας να ορθοπoδήσει. Στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον συναγωνιστή, Γεώργιο Χαραλάμπους.


Ο κ. Χαραλάμπους  μίλησε για την κατεχόμενη γη μας, τα τοπικά προβλήματα, ανέπτυξε το πρόγραμμα μας για την ανάπτυξη της οικονομίας, τις θέσεις μας για το Κυπριακό και την οικονομία.


Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο πρόεδρος του κόμματος μας, Χρίστος Χρίστου, o οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους ενώ έκανε εκτενή παρουσίαση των θέσεων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), όσο αφορά τα κύρια προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας, Κυπριακό, Μεταναστευτικό, Οικονομία και κατ' επέκταση την ανεργεία. Η ομιλία έκλεισε με αναφορά στον Εθνικιστικό αγώνα που διεξάγουμε και κάλεσε τον κόσμο να  να γίνει ο αγγελιοφόρος των ιδεών μας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς, η παρουσία του κόσμου για ακόμη μια φορά ήταν δυναμική, χώρος της εκδήλωσης υπερχείλισε. Τα χειροκροτήματα του κόσμου έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωσή μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων και των ομιλητών. Η συζήτηση διήρκεσε αρκετή ώρα αφού οι συγκεντρωμένοι έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να ενημερωθούν γύρω από τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις