Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Το Λιοπέτρι αγκάλιασε την Εθνικιστική Υποψηφιότητα

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία αρκετών φίλων και υποστηρικτών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 17/1 η προεκλογική συγκέντρωση στο Λιοπέτρι,  με την παρουσία του υποψηφίου για την Προεδρία Γεώργιου Χαραλάμπους και του Προέδρου του κινήματος μας Χρίστου Χρίστου.Αξίζει να σημειωθεί, πώς ο κόσμος ήταν θερμός, άκουσε με προσοχή τις ομιλίες των συναγωνιστών και  με παρατεταμένα χειροκροτήματα γέμιζε  την ατμόσφαιρα με αισιοδοξία.Πρώτος χαιρετισμό απεύθυνε ο συναγωνιστής Γεάδης Γεάδη, ο οποίος κάλεσε στον βήμα τον Γεώργιο Χαραλάμπους, υποψήφιο του κινήματός μας για να ανοίξει τον κύκλο των ομιλιών. Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) συναγωνιστής Χρίστος Χρίστου.Ομιλίες εκδήλωσης
Γεώργιος ΧαραλάμπουςΌπως προαναφέραμε, πρώτος μίλησε ο υποψήφιος για την προεδρία Γεώργιος Χαραλάμπους, ο οποίος αρχικά έκανε μια μικρή ιστορική αναφορά στον αχυρώνα του Λιοπετρίου, τονίζοντας έτσι την σημασία της Εθνικιστικής επίσκεψης. Ακολούθως, ανέλυσε τον σκοπό της εκδήλωσης και κατά συνέπεια της υποψηφιότητας του .Τόνισε την ανάγκη να μείνουμε μακριά από δανειακές συμβάσεις με την τρόικα,  διότι με μία επικείμενη συμφωνία με τους διεθνείς τοκογλύφους θα βυθίσει την Κύπρο ακόμη περισσότερο.

Αναφέρθηκε επίσης  στον  λαό,  φέρνοντας τον  προ των ευθυνών του λέγοντας χαρακτηριστικά: “ Όσοι επιλέξουν τα μεγάλα κόμματα θα ξέρουν ταυτόχρονα ότι επιλέγουν να συνεχιστεί η κρίση” για να συμπληρώσει πως όσοι δώσουν ψήφο σε αυτούς δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα μετά να διαμαρτύρονται για την οικονομική κατρακύλα που θα πάρει η Κύπρος.

Καταλήγοντας, ο κ. Χαραλάμπους τόνισε πως το Εθνικιστικό Κίνημα είναι κατά του μνημονίου και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την υποψηφιότητα του.
Χρίστος ΧρίστουΕπόμενος ομιλητής, ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου, ο συναγωνιστής  αφού καλησπέρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους ανέπτυξε το πρόγραμμα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για να εξέλθουμε της κρίσης και να μπούμε πάλι σε ρυθμούς ανάπτυξης. Τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης  γύρω από την Εθνικιστική υποψηφιότητα.. Εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εκλογική αναμέτρηση και για ακόμη μια φορά στάθηκε στο ότι ο αγώνας των εθνικιστών δεν περιορίζεται σε εκλογικές αναμετρήσεις.Στην συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα τους τόσο στον Πρόεδρο μας όσο και στον υποψήφιο για την προεδρία και να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση.Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο.


Δημοφιλείς αναρτήσεις