Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Διανομή τροφίμων και ρουχισμού στα γραφεία του Ε.ΛΑ.Μ.Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με μεγάλη επιτυχία, η διανομή τροφίμων παιδικών παιχνιδιών και ρουχισμού στα γραφεία της κεντρικής διοίκησης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Λευκωσία. Στη διανομή  που διοργάνωσε ο φορέας κοινωνικής αλληλεγγύης που διατηρεί το κίνημά μας, προσήλθαν δεκάδες άπορες  οικογένειες, ανάμεσα τους και μικρά παιδιά από 9 μηνών μέχρι 5 χρονών.


Στη σημερινή διανομή, μοιράστηκαν πολλά κιλά χοιρινού κρέατος και μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών, φρούτων, λαχανικών και τροφίμων μακράς διαρκείας. Ο κόσμος που προσήλθε, με δάκρυα στα μάτια ευχαριστούσε θερμά τους συναγωνιστές, που εργάστηκαν πυρετωδώς για να φέρουν εις πέρας το έργο της διανομής τροφίμων.

Όπως προαναφέραμε, είχαμε και την παρουσία μικρών παιδιών τα οποία με χαρά και ενθουσιασμό. Επέλεξαν παιχνίδια μαζί με τους γονείς τους, ζώντας την οικογενειακή θαλπωρή που τους στερεί η σκληρή οικονομική πολιτική που ακολουθεί το κράτος.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας προμηθεύουν προϊόντα για να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο μας έργο. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), κόντρα στους δύσκολους καιρούς που περνά η πατρίδα μας, παραμένει πιστό στις αρχές του και συμπαραστέκεται στους δυσπραγούντες συμπατριώτες μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις