Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

Διανομή τροφίμων και ρούχων σε άπορες οικογένειες στην Λευκωσία

Tο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική του προσφορά για ακόμα μια φορά οργανώνοντας διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, ρουχισμού και παιχνιδιών σε άπορες οικογένειες Ελλήνων της Κύπρου την Τετάρτη 02.01.2013 από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Ε.ΛΑ.Μ. στη Λευκωσία (Νάξου 2, 2ος όροφος, αρ.: 4, γωνιά Λεωφ. Μακαρίου - Νάξου, πλησίον Cyta Λυκαβητού).

Παρακαλούνται όπως όσα άτομα ενδιαφέρονται να προσέλθουν για να παραλάβουν τα προϊόντα επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 96531920 ούτως ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.


Το γιορτινό κλίμα των ημερών επιβάλλει κάθε Έλληνας, σε οποιαδήποτε γωνιά του Ελληνισμού και αν βρίσκεται, να γιορτάσει με αξιοπρέπεια τη γέννηση του Θεανθρώπου, την υποδοχή του νέου έτους και τα Θεοφάνεια. Έτσι και στην Ελλάδα του Νότου μας, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) μέσω του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης αναλαμβάνει το χρέος να στηρίξει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του οικογένειες συμπατριωτών μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας με μία σειρά από εκδηλώσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις