Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν - Επέτειος ενωτικού δημοψηφίσματος

Με την παρουσία εκατοντάδων φίλων του κινήματός μας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πορεία από τα γραφεία μας στην Λευκωσία προς την εκκλησία της Φανερωμένης με αφορμή την ημέρα μνήμης για το ενωτικό δημοψήφισμα που έγινε πριν από 63 χρόνια με στόχο την Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα.

Η πορεία κρίθηκε ως άκρως επιτυχημένη, αφού και οι αναρχικοί που βρίσκονταν στην εκκλησία περιορίστηκαν και ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν στο προαύλιο της εκκλησίας ομιλίες από μέλη μας, καθώς και από τον υποψήφιο για την προεδρία Γιώργο Χαραλάμπους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαραλάμπους τόνισε ότι δεν θα γίνει το χατίρι κανενός όσον αφορά στην προσπάθεια αφελληνισμού και ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν ξεχνούν τις ιστορικές αυτές στιγμές όπως το ενωτικό δημοψήφισμα.

Μέλη των ομάδων περιφρούρησης διαφύλαξαν την όλη εκδήλωση προστατεύοντας τους εκατοντάδες φίλους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου( Ε.ΛΑ.Μ.) που ειρηνικά πορεύθηκαν ζητωκραυγάζοντας  για την ελληνικότητα της Κύπρου.

Η εκδήλωση έληξε με επιστροφή στα γραφεία μας με ομιλητή τον πρόεδρο του Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστο Χρίστου ο οποίος αναφέρθηκε στην ανεπιτυχή προσπάθεια των αναρχικών να διαλύσουν την πορεία, κάτι φυσικά που δεν έγινε κατορθωτό, αφού και εδώ το κίνημα παρουσιάζει μια τεράστια δυναμική.

Εν κατακλείδι, το μήνυμα που στάλθηκε προς πάσα κατεύθυνση είναι ότι είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη του τόπου και το εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Δημοφιλείς αναρτήσεις