Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

Διανομή τροφίμων στο Παραλίμνι


Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), στο Παραλίμνι πραγματοποίησε διανομή τροφίμων, ρουχισμού και παιχνιδιών σε αρκετές άπορες οικογένειες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.


Είναι θλιβερό, Χριστουγεννιάτικα να βλέπουμε οικογένειες να πένονται και το Κράτος και οι αρμόδιες αρχές να αδιαφορούν προκλητικά. Θεωρούμε καθήκον μας, όχι μόνο τώρα τις γιορτινές αυτές μέρες, αλλά γενικότερα να στεκόμαστε πλάι στους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας και να βοηθούμε με όποιο μέσο μπορούμε.

Ιδιαίτερη περίπτωση είναι αυτή της οικογένειας με εννέα παιδιά. Οι γονείς μας μίλησαν για την αδιάφορη στάση του Γραφείου Ευημερίας, και την άρνηση του να παρέχει τα βασικά εφόδια για την νέα σχολική χρονιά.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών, επισκέφτηκε την επομένη μέρα την οικογένεια και την προμήθευσε με τα απαραίτητα σχολικά εφόδια, για να έχουν αξιοπρεπή παρουσία τα παιδιά της στο σχολείο όπου φοιτούν.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δηλώνει υπεύθυνα, πως θα βρίσκεται πάντα πλάι στο δοκιμαζόμενο λαό αφού το κράτος και οι πολιτικάντηδες του γυρνούν καθημερινά την πλάτη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις