Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

Μόνο ΕΛΑΜ! Ο ΑΚΕΛισμός θα επιβιώσει με ψήφο στον Αναστασιάδη!

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μας για τις αντιδράσεις των καθεστωτικών κομμάτων κατά της επίσκεψης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο πρέπει να επανέλθουμε εν όψει των δηλώσεων της λεγομένης Επιτρόπου για την Ισότητα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, του ΔΗΣΥ, γνωστής και μη εξαιρετέας, Ξένιας Κωνσταντίνου. Η εν λόγω κυρία έσπευσε και αυτή, κάπως καθυστερημένα, να καταδικάσει την επίσκεψη των Βουλευτών μας, μην τυχόν και δεν συμπληρωθεί το φαυλοκρατικό ψηφιδωτό, τονίζοντας ότι η παρουσία των  Βουλευτών στην Κύπρο είναι απαράδεκτη γιατί δήθεν προωθεί ρατσισμό και μισαλλοδοξία. 


Η εν λόγω κυρία είναι γνωστή από τις κατά καιρούς νεοφιλελεύθερες, εθνοδιαλυτικές και φιλοτουρκικές θέσεις που διατυπώνει με χαρακτηριστικότερη την προ ετών ανοίκεια επίθεση κατά του βουλευτή του Κόμματός της, Ανδρέα Θεμιστοκλέους, για δηλώσεις αυτού κατά των κίναιδων.

Ο λόγος που ασχολούμαστε ξανά με την εν λόγω κυρία είναι διττός. Πρώτον για να καταδειχθεί εναργώς ότι  παρά τις ευκαιριακές μεταλλάξεις του Αρχηγού του, εν όψει προεδρικών εκλογών, ο ΔΗΣΥ παραμένει βαθύτατα νεοφιλελεύθερο, αντιλαϊκό και εθνομηδενιστικό μόρφωμα, οι δε πραγματικές του θέσεις είναι αυτές που εκφράζονται δια στόματος της εν λόγω κυρίας αλλά και του επί του τύπου εκπροσώπου του, Χάρη Γεωργιάδη. Οι θέσεις αυτές αποτελούν και την "κωλοσυρμή" της πολιτικής που θα εφαρμόσει ο ΔΗΣΥ, αν ό μη γένοιτο, ανέλθει στην εξουσία. Ο δεύτερος λόγος είναι για να επισημάνουμε σε καλόπιστους ανθρώπους, αγωνιστές της ΕΟΚΑ, εθνικόφρονες και γενικότερα συντηρητικούς πολίτες, οι οποίοι προσανατολίζονται να ψηφίσουν Αναστασιάδη, για να εκδιωχθεί δήθεν η εθνομηδενιστική λαίλαπα  της ΑΚΕΛοκρατίας. Οι πιο πάνω συμπολίτες μας πρέπει να κατανοήσουν ότι ΑΚΕΛοκρατία και νεοφιλελεύθερη ηγεσία του ΔΗΣΥ δεν είναι παρά οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος και τυχόν άνοδος του ΔΗΣΥ στην εξουσία θα συνεχίσει το καταστροφικό έργο της ΑΚΕΛοκρατίας στον τομέα της εθνικής αποδόμησης πλήττοντας ιδιαιτέρως, όπως και το ΑΚΕΛ, την Παιδεία και την Ιστορία μας. Ακόμη χειρότερα το επάρατο αυτό έργο θα συνοδεύεται από εθνικόφρων περιτύλιγμα δια της αναπετάσεως Ελληνικών Σημαιών, δίκην χαντρών και καθρεπτών για τους ιθαγενείς, ενώ θα ξεπουλιούνται τα ιερά και τα όσια του λαού μας και θα προωθείται επονείδιστη λύση τύπου Ανάν στο Κυπριακό. Χαρακτηριστικές είναι επί τούτου οι αποκαλύψεις του WikiLeaks σχετικά με το ρόλο των Αναστασιάδη και Νεοφύτου, ως εντολοδόχων των ξένων πρεσβειών και κυρίως της Αγγλικής και Αμερικάνικης.

Επικίνδυνη είναι η άνοδος του ΔΗΣΥ στην εξουσία και για τα  εργαζόμενα στρώματα του λαού μας, διότι το εν λόγω Κόμμα ως πολιτική έκφραση της πιο στυγνής πλουτοκρατίας θα επιχειρήσει να συρρικνώσει τα δικαιώματα των εργαζομένων, να καταλύσει το κοινωνικό κράτος και να δημιουργήσει συνθήκες κερδοσκοπίας της πλουτοκρατίας με μεθόδους που θα συνθλίβουν κοινωνικά τον εργαζόμενο λαό, όπως η μαζική χρήση ξένων εργατών, η ακύρωση των εργατικών κατακτήσεων και η επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα της μονομερούς επιβολής των όρων και συνθηκών εργασίας από την πλευρά της εργοδοσίας. Ακριβώς δηλαδή στα χνάρια της αντεθνικής και αντιλαϊκής  ΑΚΕΛοκρατίας.

Αφύπνιση λοιπόν, διαφώτιση των αφελών και των ελλιπώς ενημερωμένων και πύκνωση των τάξεων των Εθνικιστών στον αγώνα για τα εθνικά και λαϊκά δίκαια.

Οδυσσέας Διομήδους και Παναγιώτης Κλεοβούλου

Δημοφιλείς αναρτήσεις