Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Σχολιασμός επισκέψεως Μπαρόζο - Μέρκελ


Δεν αποτελεί έκπληξη η επικείμενη κάθοδος των Μπαρόζο και  Μέρκελ στη Κύπρο την 11η του τρέχοντος μηνός στα πλαίσια εκτάκτου συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Αντιθέτως επιβεβαιώνει όσα λέγαμε για τις προθέσεις και την πολιτική γραμμή που πρόκειται να ακολουθήσει ο Νίκος Αναστασιάδης σε περίπτωση εκλογής του στο ύπατο αξίωμα.

Το «Συνέδριο»
Το εν λόγω «Συνέδριο» δεν είναι τίποτα άλλο από μια καμουφλαρισμένη προεκλογική συγκέντρωση που διεξάγει το γραφειοκρατικό κατεστημένο των Βρυξελλών προς υποστήριξη του Νίκου Αναστασιάδη.

Είναι διακριτή η υποτέλεια του συγκεκριμένου υποψηφίου στους τοκογλύφους της Ε.Ε. για των οποίων τα συμφέροντα εργάζεται, τα οποία έρχονται σε αντιδιαστολή με τα συμφέροντα της οικονομικής ευμάρειας και εθνικής επιβίωσης του Κυπριακού Ελληνισμού.

Είναι η καλύτερη απόδειξη πως οι πολιτικές Αναστασιάδη όχι μόνο δεν άλλαξαν, αλλά βρίσκουν συνοδοιπόρους τους μαέστρους της οικονομικής κρίσης, των Μνημονίων και της πολιτικής ενοποίησης της Ε.Ε. (δηλαδή της νομιμοφανούς κατάλυσης της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας)

Οι δικοί μας καλεσμένοι
Σε αντίθεση με αυτούς, όταν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έκανε παρόμοια εκδήλωση έφερε ως γνωστόν καλεσμένους εξ Ελλάδος τους βουλευτές και Συναγωνιστές κυρίους Κασιδιάρη και Λαγό. (σημείωση , εμείς τουλάχιστον είχαμε την ειλικρίνεια και το ήθος να την ονομάσουμε προεκλογική και όχι έκτακτο συνέδριο)

Είναι μετά μεγάλης μας τιμής που την ώρα που εμείς καλούμε στην Κύπρο Ελλαδίτες Συναγωνιστές που αναφέρονται για το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα (που το «ξέχασε» η Κυβέρνηση Κληρίδη), για τις εφαπτόμενες ΑΟΖ Ελλάδος-Κύπρου, για τον Αγώνα της ΕΟΚΑ και το θρυλικό Διγενή κάποιοι άλλοι φέρνουν τα λαμόγια της πανευρωπαϊκής δικτατορίας των τραπεζών στα πλαίσια της συνεργασίας τους τύπου «δοσίλογου – κατακτητή»

Κόκκινος Συναγερμός
Όπως κάθε δικτάτορας, έτσι και αυτοί θα έχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στα πλαίσια επίδειξης δυνάμεως που σκοπό έχει να περάσει το μήνυμα στους Έλληνες της Κύπρου ότι πρέπει να υπακούν τα αφεντικά που έρχονται.

Ο Κυπριακός Ελληνισμός όμως, όχι μόνον δεν τρομοκρατείται από τους γραφειοκράτες της Ε.Ε., αλλά αντιθέτως θα τους αποδείξει ότι εμπράκτως αντιστέκεται γυρίζοντας την πλάτη στους εν Κύπρω υπόδουλούς τους και δίνοντας δύναμη με τη ψήφο του στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Αριστείδου Μαρίνος 
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις