Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων γίνονται οι ομιλίες στην Λεμεσό


Όπως αναφέραμε και στην προηγούμενη ανταπόκρισή μας, η εκδήλωση άρχισε με την έναρξη των ομιλιών, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη εν μέσω θερμών και παρατεταμένων χειροκροτημάτων από τον κόσμο της Λεμεσού.Αρχικά, χαιρετισμό απεύθυνε ο υπεύθυνος της Τ.Ο Λεμεσού  Παμπίνος Μεσαρίτης ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κ. Χαραλάμπους για την συνεχή του προσφορά στο κίνημά μας  και κάλεσε τον κόσμο να τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. Αξίζει να σημειωθεί πως η Τ.Ο Λεμεσού βράβευσε τον Γεώργιο Χαραλάμπους για την προσφορά του στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.


Την σκυτάλη πήρε ο Γεώργιος Χαραλάμπους.Ο κ. Χαραλάμπους ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τους παρευρισκομένους , και στη συνέχεια ανέπτυξε τους λόγους που το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κατέρχεται αυτόνομα στις προεδρικές εκλογές. Επίσης  έκανε αναφορά  για την οικονομική κατρακύλα που πήρε η Κύπρος μας τονίζοντας πως η φτώχεια δεν ξεχωρίζει πολιτική απόχρωση η κομματική ταυτότητα. Με αφορμή  αυτό κάλεσε τον λαό να  συστρατευτεί  μαζί μας, για να πετύχουμε την μεγάλη νίκη στις 17 Φεβρουαρίου.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γεάδης Γεάδη, μιλώντας για την απόκρυψη του κινήματος μας από τα μέσα και τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν. Μίλησε επίσης  και  για την συνεχή μας άνοδο.

Τον λόγο τώρα θα λάβει ο συναγωνιστής Μιχάλης Μιχαήλ στέλεχος  της Τ.Ο Πάφου , για να κλείσουν οι ομιλίες με αυτή του ιδρυτή και προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) Χρίστου Χρίστου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις