Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Ο πατέρας του εθνομάρτυρα Σολωμού στα γραφεία του Ε.ΛΑ.Μ

Κατάμεστα  ακόμη μια φορά τα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Λευκωσία, παρουσία του υποψηφίου  για την προεδρία Γεώργιου Χαραλάμπους, όπου κύριος ομιλητής ήταν ο Σπύρος Σολωμού  πατέρας του εθνομάρτυρα Σολωμού, για να εξηγήσει τους  λόγους που στηρίζει το κίνημα μας στις εκλογές.  Σε κλίμα συγκίνησης και με τον κόσμο να προσηλώνεται  και να ακούει με προσοχή τον κ. Σπύρο ολοκληρώθηκε η αποψινή ομιλία.

Το εναρκτήριο λάκτισμα στην εκδήλωση έδωσε ο χαιρετισμός του συναγωνιστή Γεάδη  Γεάδη, υπεύθυνου Τ.Ο Λευκωσίας για να παραδώσει την σκυτάλη του λόγου στον εκλεκτό μας προσκεκλημένο.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Σπύρος εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στο κίνημα μας καθώς όπως μας τόνισε οι θέσεις τον βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Τόνισε επίσης  την ανάγκη ο κόσμος να γυρίσει την πλάτη στα παλαιά κόμματα. Έκλεισε κάνοντας  αναφορά  στον υπέροχο αγώνα της Ε.ΟΚ.Α


Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος του κινήματός μας Γεώργιος Χαραλάμπους ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του κινήματός μας για την συνεισφορά τους στην προεκλογική εκστρατεία.

Η εκδήλωση έκλεισε μετά από συζήτηση των παρευρισκόμενων με τον κ. Σολωμού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις