Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

Διανομή Τροφίμων στα πολιτικά γραφεία Λευκωσίας

Στις  εννέα το βράδυ έληξε η διανομή τροφίμων που έγινε στα πολιτικά γραφεία της Λευκωσίας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, δείγμα του οικονομικού προβλήματος που ταλανίζει την Κυπριακή κοινωνία και τον μέσο συμπατριώτη μας.


Οι συναγωνιστές του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης εργάστηκαν πυρετωδώς για να φέρουν εις πέρας την σημερινή διανομή.

Πολλές πολύτεκνες οικογένειες, δεκάδες δυσπραγούντες συμπολίτες μας και μεγάλος αριθμός ανέργων που μαστίζονται από την σημερινή οικονομική κρίση,  κατέφθασαν στα γραφεία μας για να λάβουν τρόφιμα ρουχισμό και παιχνίδια. Επίσης σε περιπτώσεις ηλικιωμένων που αδυνατούσαν να προσέλθουν στα γραφεία μας για να παραλάβουν τρόφιμα  κλιμάκιο συναγωνιστών τους  επισκέφτηκε κατ’ οίκον και τα παρέδωσε.

Διενεμήθησαν αρκετά κιλά κρέατος, ζυμαρικά και διάφορα τρόφιμα μακράς διάρκειας παιδικές τροφές και άλλα.

Για ακόμη μια φορά αξίζει να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεισέφεραν ότι για να φέρουμε εις πέρας και αυτή την διανομή, με την παροχή τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα συνεχίσει την κοινωνική του προσφορά έστω και με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει σε αντίθεση με τα μεγάλα κόμματα τα οποία διαθέτουν πακτωλό χρημάτων και θυμούνται τους πολίτες μόνο σε προεκλογικές περιόδους.


Δημοφιλείς αναρτήσεις