Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Πλήρης ανταπόκριση από την προεκλογική συγκέντρωση στην Επαρχία Αμμοχώστου

Ο κύκλος των προεκλογικών εκδηλώσεων του κινήματος μας άρχισε σήμερα από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα από το Παραλίμνι, και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου.

Περισσότεροι από εκατόν υποστηρικτές του κινήματος μας έδωσαν το παρόν τους στην σημερινή εκδήλωση.
Ιδιαίτερη τιμή για μας, ήταν η παρουσία του αγωνιστή της Ε.Ο.Κ.Α Αλέκου Μαυρομάτη και του πατέρα του ηρωομάρτυρα Σολωμού Σολωμού. 

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία από τον συναγωνιστή Γεάδη Γεάδη που αναφέρθηκε στην απόφαση του Ε.ΛΑ.Μ. να κατέλθει στις εκλογές. Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο συναγωνιστής Λίνος Παπαγιάννης, υπεύθυνος Τ.Ο Αμμοχώστου, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ακολούθως ανέπτυξε ομιλία για την δράση του κινήματος στην περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. 

Επόμενος ομιλητής, ο υποψήφιος για την Προεδρία με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) Γεώργιος Χαραλάμπους ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία για την ηρωική γη της Αμμοχώστου. Εν συνεχεία ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Ο Γεώργιος Χαραλάμπους απάντησε επίσης στους επικριτές και πολιτικούς αντιπάλους  της Εθνικιστικής υποψηφιότητας αναφέροντας τα εξής: "Ο Αναστασιάδης είπε ναι στο σχέδιο ΑΝΑΝ, ο Αναστασιάδης θυμάται τον Ελληνισμό όποτε έχει εκλογές, ο Αναστασιάδης ψάχνει την προεδρία λέγοντας ότι του έρθει μόνο και μόνο για να μπορέσει να αντλήσει ψηφοφόρους. Ο Λιλλήκας κάθε φορά παρουσιάζει και ένα νέο πρόσωπο και τώρα έγινε υπερπατριώτης, ενώ ο Μαλάς εκφράζει το ΑΚΕΛ. Το ΑΚΕΛ του Δημήτρη Χριστόφια που εκτόξευσε την ανεργία στα ύψη, που μια μας φέρνει την ΤΡΟΙΚΑ μια όχι, του Χριστόφια που φεύγει λέει με ψηλά το κεφάλι. Εάν είναι ποτέ δυνατόν.
Ναι φίλοι συναγωνιστές η ψήφος στο Ε.ΛΑ.Μ όχι μόνο δεν πάει χαμένη, αλλά μας ενισχύει και τους αποδεικνύει περίτρανα πως η Κύπρος είναι Ελληνική."


Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο Πρόεδρος του κινήματος μας Χρίστος Χρίστου, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Επίσης απάντησε σε έντονο ύφος σε όσους θεωρούν την ψήφο στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  (Ε.ΛΑ.Μ) χαμένη ψήφο και τόνισε πως η ψήφος στο Κίνημα μας είναι ψήφος αντίστασης και πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) είναι ο ανθός  της Κυπριακής νεολαίας.


Τα μηνύματα που λάβαμε είναι αισιόδοξα. Ο κόσμος δείχνει να  αγκαλιάζει την Εθνικιστική υποψηφιότητα. Αυτό είναι ακόμη μία απόδειξη πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η ελπίδα του Κυπριακού Ελληνισμού και ανερχόμενη πολιτική δύναμη.
Δημοφιλείς αναρτήσεις