Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Το Ε.ΛΑ.Μ αγκαλιάστηκε απο την Κακοπετριά


Ακόμα μία προεκλογική συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Σειρά απόψε πήρε η Κακοπετριά. Αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν του για να ακούσει τις θέσεις του κινήματός μας, από τον υποψήφιο για την προεδρία Γεώργιο Χαραλάμπους και τον πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστο Χρίστου.


Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, είναι και πάλι η παρουσία αρκετού κόσμου, που με ενδιαφέρον και  προσήλωση άκουσε τις ομιλίες και χειροκρότησε με ικανοποίηση τους ομιλητές.Κεντρικός ομιλητής, ο υποψήφιος για την προεδρία Γεώργιος Χαραλάμπους, ο οποίος αναφέρθηκε στα μείζον ζητήματα που απασχολούν την Κύπρο μας και ανέπτυξε τους τρόπους που προτείνει το κίνημά μας για να ξεφύγει η πατρίδα μας από την κατρακύλα και να αρχίσει και πάλι να ανασαίνει. 
Ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, έκανε κάλεσμα αγώνα για να δώσουμε γροθιά στο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας που έφερε την πατρίδα μας σε αυτό το χάλι. Τόνισε επίσης πώς δεν υπάρχει χαμένη ψήφος αλλά ψήφος αντίστασης. Κλείνοντας έδωσε το σύνθημα της νίκης.Χαιρετισμό, απεύθυνε και ο συναγωνιστής Γεάδης υπεύθυνος Τ.Ο Λευκωσίας. Ο συναγωνιστής, στάθηκε στην αναγκαιότητα της αυτόνομης καθόδου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) στις εκλογές. Κλείνοντας κάλεσε τον λαό σε Εθνική συμφιλίωση, ενώ τόνισε ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι το φυτώριο για νέους αγωνιστές.Τελευταίος τον λόγο είχε ο Πρόεδρος και ιδρυτής του Λαϊκού Εθνικιστικού  Κινήματος Χρίστος Χρίστου. Ο πρόεδρος μας, κάλεσε τον κόσμο να ξεπεράσει το σύνδρομο εξάρτησης από τα παλαιά  και να πυκνώσει τις τάξεις  του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), για να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για την Κύπρο και τον Κυπριακό Ελληνισμό. Τόνισε επίσης, πως ο αγώνας δεν σταματά σε εκλογικές αναμετρήσεις. Στην συνέχεια ανέλυσε κάποιες από τις βασικές θέσεις του κινήματός μας  και έδωσε στου παρευρισκομένους να καταλάβουν ότι διαθέτουμε λύσεις για όλα τα προβλήματα που μαστίζουν την Κύπρο μας. Κλείνοντας, ευχαρίστησε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και θύμισε σε όλους πως έχουμε καθήκον να τιμήσουμε την μνήμη του Στρατηγού Διγενή στο ετήσιο μνημόσυνο την ερχόμενη Κυριακή.

Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση και ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους τόσο στον Πρόεδρο μας, Χρίστο Χρίστου. όσο και στον υποψήφιο, Γεώργιο Χαραλάμπους.

Το συμπέρασμα για ακόμη μία φορά, είναι πως το κίνημά μας αγκαλιάζεται από τον κόσμο και αναπτύσσει τεράστια δυναμική.


Δημοφιλείς αναρτήσεις