Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Δημοσκοπικές αντιφάσεις


Παρακολουθήσαμε από τους δέκτες των τηλεοράσεων και τα ραδιόφωνα, την νέα δημοσκόπηση για τις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου η οποία διενεργήθηκε για το επιτελείο του κ. Λιλλήκα. Στην δημοσκόπηση αυτή δεν εμφανίζεται καθόλου η εκλογική δύναμη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου(Ε.ΛΑ.Μ.)

Το παράδοξο είναι πως σε δημοσκόπηση η οποία έγινε τον Σεπτέμβριο, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εμφανιζόταν να αγγίζει μεγάλα ποσοστά μέχρι και 4%, παρόλο που δεν είχε ανακηρυχθεί η αυτόνομη κάθοδός  του. Επίσης, τα δεδομένα αυτά είχαν καταγραφεί προτού αναπτυχθεί στον βαθμό που γίνεται σήμερα το Κοινωνικό Έργο που διαδραματίζει το κίνημά μας (Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εθνικό Γραφείο Εργασίας και στήριξη διαφόρων κοινωνικών ομάδων στις κινητοποιήσεις τους). Συνεπώς, από την ανταπόκριση που βλέπουμε από τον κόσμο με τις καθημερινές δηλώσεις συμπαραστάσεως εκ μέρους του, αλλά και από το σύνολο των πολιτικών μας δράσεων, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως οι δημοσκόποι  "θάβουν" μια μεγάλη αλήθεια στην πολιτική σκακιέρα της χώρας!

Βέβαια υπάρχει ένας λόγος που το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις. Δεν είναι άλλος από το άγχος τους να αποσιωπήσουν παντελώς την δυναμική του κινήματός μας, μια τακτική που χρησιμοποίησε το σύστημα και στην Ελλάδα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, όταν την έδειχναν ανύπαρκτη οι δημοσκοπήσεις και στις βουλευτικές εκλογές πήρε το 7% των ψήφων.

Εξάλλου, εάν όντως δεν υπήρχε στήριξη στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από ένα σεβαστό κομμάτι της κοινωνίας να είστε σίγουροι πως θα το έδειχναν μετά μεγάλης ευχαρίστησης οι δημοσκόποι!

Δεν αναμένουμε ίση μεταχείριση από τα φερέφωνα του πολιτικού κατεστημένου, τα Μ.Μ.Ε, διότι απλούστατα αυτά εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα και χαιρόμαστε που έστω και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται πως μόνο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι πραγματικά υπέρ των συμφερόντων του Λαού και της Πατρίδος.

Αυτός ο Αγών που διεξάγουμε είναι Ιερός. Γίνετε εσείς που διαβάζετε αυτό το άρθρο αγγελιοφόροι της αλήθειας που κρύβουν. Το κατεστημένο δείχνει το πρόσωπο του, διότι όταν είναι να πολεμήσουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συσπειρώνονται όλοι μαζί και αποδεικνύουν πως δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά! Συναγερμικοί, Ακελικοί, του Λιλλήκα, Σοσιαλιστές, Δηκοϊκοί, Τούρκοι, Αναρχικοί όλοι ενάντια στον Αγώνα μας.

Τιμή μας και καμάρι μας να έχουμε τους κλέφτες και τους εχθρούς της Πατρίδος πολέμιους μας. Περισσότεροι εχθροί θα φέρουν περισσότερη δόξα! Ζήτω το Έθνος

Δημοφιλείς αναρτήσεις