Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Οι κάτοχοι αξιογράφων στα γραφεία του Ε.ΛΑ.Μ.

Εκπρόσωποι του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστο Χρίστου και τον υποψήφιο για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Γεώργιο Χαραλάμπους.

Ο κος Γιαννάκης Πίροκκας, ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου, τόνισε μεταξύ πολλών άλλων ότι όσοι επένδυσαν στα αξιόγραφα ξεγελάστηκαν και πολλοί εξ αυτών σήμερα βρίσκονται σε πολύ δυσάρεστη οικονομική κατάσταση.

Παράλληλα, δήλωσε ότι πολλά μέλη είναι αγανακτισμένα και αναζητούν διάφορους τρόπους αντίδρασης, όπως καταφυγή σε δικαστικά μέσα, σε πορείες διαμαρτυρίας και άλλες μεθόδους που θεωρούν ότι μπορούν να ασκήσουν πίεση προς τις τράπεζες.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος  του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ).Χρίστος Χρίστου και ο υποψήφιος για την Προεδρεία Γεώργιος Χαραλάμπους , δήλωσαν την στήριξή τους προς τους κατόχους αξιογράφων και έδωσαν την υπόσχεση πως θα βρίσκονται παρά τω πλευρώ τους στην προσπάθεια  για εξεύρεση λύσης στο πρόβλημά τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συνάντηση διήρκησε αρκετή ώρα. Ο κος Πίροκκας, συναισθηματικά φορτισμένος, εξιστόρησε αναλυτικά τα γεγονότα στην αντιπροσωπεία του κινήματός μας.

Τελειώνοντας, ως Eθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), απαιτούμε να τερματιστεί επιτέλους η ατιμωρησία στον τόπο μας, καθότι το εν λόγω σκάνδαλο είναι ένα από τα πολλά που είδαν το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για μια ακόμα περίπτωση κατά την οποία, διάφοροι επιτήδειοι αισχροκέρδησαν εις βάρος αθώων πολιτών, χωρίς καμία νομική κύρωση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις