Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

Πολιτικά Γραφεία - Κοπή βασιλόπιτας


Καλούμε όλα τα μέλη μας, όπως παραστούν απόψε στα κατά τόπους γραφεία μας σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα.

Ανοικτά τα νέα πολιτικά Γραφεία στην Λευκωσία στην οδό Νάξου 2, πλησίον των παλιών γραφείων. Τα γραφεία βρίσκονται στην πολυκατοικία στην γωνία Νάξου και Μακαρίου, δίπλα από το βενζινάδικο ESSO (Δρόμος της Cyta Λυκαβητού). Τα γραφεία θα είναι ανοικτά η ώρα 7:00 μ.μ. όπου θα γίνει ιστορική ομιλία με θέμα "Το ενωτικό δημοψήφισμα" και στην συνέχεια θα ακολουθήσει σχολιασμός της επικαιρότητας και κοπή βασιλόπιτας.

Τα πολιτικά γραφεία της ΛΕΜΕΣΟΥ, θα είναι ανοικτά σήμερα η ώρα 7:00 μ.μ. θα γίνει κοπή βασιλόπιτας, στην παρουσία του υποψήφιου για την προεδρία του κινήματος μας Γεωργίου Χαραλάμπους και του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) Χρίστου Χρίστου

Τα πολιτικά γραφεία της ΠΑΦΟΥ, θα είναι επίσης ανοικτά η ώρα 7 μ.μ όπου και θα πραγματοποιηθεί αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας.

Ενημερώνουμε επίσης ότι τα πολιτικά γραφεία Λάρνακας θα είναι ανοιχτά καθημερινά. Ώρες λειτουργίας 13:00 εως τις 20:00 καθημερινά και Τετάρτη 13:00-21:00 όπου θα λειτουργούν ως εκλογικό επιτελείο του υποψηφίου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) Γεώργιου Χαραλάμπους. Τα Νέα Πολιτικά Γραφεία της ΛΑΡΝΑΚΑΣ βρίσκονται στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, kariders  court αρ. 6 (δίπλα από την Napoli pizza).

Επίσης να αναφέρουμε ότι συνεχίζεται σε όλα τα κατά τόπους γραφεία μας, η συλλογή τροφίμων, ρούχων, σχολικών ειδών και όλων των ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διανεμηθούν αποκλειστικά και ΜΟΝΟ σε άπορες οικογένειες ΕΛΛΗΝΩΝ της Κύπρου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις