Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Σεισμός μεγατόνων στην Εθνικιστική παρουσίαση στην Πάφο (φωτορεπορτάζ)


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε απόψε η παρουσίαση του υποψηφίου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.),  Γεωργίου Χαραλάμπους στην Πάφο, στήν παρουσία διακοσίων και πλέον υποστηρικτών και φίλων του κινήματος.


Άξιο αναφοράς, είναι πως για ακόμη μια φορά η αίθουσα στην οποία διεξήχθη η προεκλογική συγκέντρωση αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους παρευρισκομένους. Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από νωρίς και να δείχνει ανυπομονησία για να ακούσει το προεκλογικό πρόγραμμα του κινήματός μας και να γνωρίσει τον  υποψήφιο για την  προεδρία συναγωνιστή Γεώργιο Χαραλάμπους. Αυτό αποδεικνύει πως ο λαός βαρέθηκε το παλαιοκομματικό κατεστημένο και στρέφεται προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα,  το οποίο και θεωρεί ως την ελπίδα της πατρίδος.Η άφιξη του συναγωνιστή Χαραλάμπους και του Προέδρου του κινήματός μας  Χρίστου Χρίστου σήμανε και την έναρξη της εκδήλωσης. Ο κόσμος στάθηκε όρθιος υποδεχόμενος τους δύο άντρες με παρατεταμένο χειροκρότημα. Ο ενθουσιασμός έκδηλος  στο πρόσωπο του κοινού , στην ατμόσφαιρα  επικρατούσε η αισιοδοξία. Τα πατριωτικά εμβατήρια που συνόδευαν την έναρξη της εκδήλωσης  προκαλούσαν ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκομένους και αυτό έκανε εντονότερη την παρουσία τους.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον συναγωνιστή Μιχάλη Μιχαήλ, στέλεχος της Τ.Ο Πάφου ο οποίος είχε και τον ρόλο του συντονιστή, για να ακολουθήσουν οι προγραμματισμένες ομιλίες.


Ομιλητές στην αποψινή εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος για την προεδρία με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεώργιος Χαραλάμπους, ο συναγωνιστής  Μάριος Βασιλείου , το μέλος του πολιτικού συμβουλίου Πέτρος Κουντουρέσιης  και τελευταίος ο Πρόεδρος και ιδρυτής του Εθνικιστικού Κινήματος συναγωνιστής Χρίστος Χρίστου.Αναλυτικά οι Ομιλίες
 Γεώργιος Χαραλάμπους

Όπως προαναφέραμε ο πρώτος ομιλητής ήταν ο υποψήφιος του κινήματός μας Γεώργιος Χαραλάμπους, ο συναγωνιστής Χαραλάμπους αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκριση του και για την θερμή του υποστήριξη προς την Εθνικιστική υποψηφιότητα. Ακολούθως, εξέφρασε την χαρά που νιώθει για την παρουσία του στην Πάφο, στην Πάφο του Παλληκαρίδη όπως είπε χαρακτηριστικά, για να επικρίνει αυτούς που εισάγουν ήρωες, ενώ έχουμε παραδείγματα προς μίμηση στην ίδια μας την πατρίδα. Με αφορμή αυτό, μίλησε και για τους εισαγόμενους εργάτες που παίρνουν τις δουλείες των Ελλήνων της Κύπρου, οδηγώντας έτσι τον λαό μας στην εξαθλίωση. Στην συνέχεια άσκησε σκληρή κριτική στους πολιτικούς μας αντιπάλους και ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις του κινήματος μας. Ο Γεώργιος Χαραλάμπους, μίλησε ακόμη και για το κοινωνικό έργο που επιτελεί το κίνημα μας  κάνοντας δωρεάν διανομές τροφίμων σε άπορες οικογένειες.
Ακολούθως,  έκανε αναφορά στα τοπικά προβλήματα της πόλης της Αφροδίτης τονίζοντας: “ Η Πάφος είναι μια από τις επαρχίες που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ανεργίας. Πρέπει να στηριχθεί η τουριστική της βιομηχανία. Η ξενοδοχειακή βιομηχανία θα πρέπει να εργάζεται και τον χειμώνα, ώστε να υπάρχουν θέσεις εργασίας όχι μόνο τους θερινούς μήνες.” Κλείνοντας ,  έδωσε τους λόγους για τους οποίους η ψήφος στο  Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν είναι χαμένη ψήφος.

Μάριος Βασιλείου

Ο συναγωνιστής Βασιλείου με την σειρά του ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κύπρος αλλά και η Πάφος και με επιχειρήματα εξήγησε στον κόσμο πώς το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα  με τις θέσεις και τις προτάσεις του μπορεί να φέρει ανάπτυξη και ευημερία στο νησί μας.

Πέτρος Κουντουρέσιης

Το μέλος του πολιτικού  συμβουλίου του κινήματός μας, συναγωνιστής Πέτρος Κουντουρέσιης αρχικά μίλησε για τον ένδοξο αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α και τους αγωνιστές της. Μίλησε για το όραμα μας για μια ελεύθερη και Ελληνική Κύπρο προκαλώντας δάκρυα στα μάτια των αγωνιστών που βρίσκονταν στα μπροστινά καθίσματα της αίθουσα όπου διεξαγόταν η εκδήλωση. Ακολούθως με την σειρά του, αναφέρθηκε στις δράσεις του κινήματος και στον δύσκολο αγώνα που διεξάγουμε ενάντια σε ντόπιους και ξένους εχθρούς της πατρίδος, επαναλαμβάνοντας  πρόσφατες δηλώσεις του Γ. Γ της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου πως : “ H Χρυσή Αυγή και το Ε.ΛΑ.Μ είναι η μυστική φωνή του γένους.” Τέλος, έκφρασε την αισιοδοξία του για την θετική έκβαση του αποτελέσματος στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Χρίστος Χρίστου

Ο ιδρυτής και Πρόεδρος  του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), σε μία συγκλονιστική αλλά  και συνάμα  λιτή ομιλία ανέφερε τους στόχους του κινήματος για τις προεδρικές εκλογές. Τόνισε επίσης πως ο Εθνικιστικός αγώνας ούτε αρχίζει, μα ούτε και τελειώνει σε εκλογικές αναμετρήσεις , πρέπει να είναι συνεχής και καθημερινός , πρέπει να γίνουμε οι αγγελιοφόροι της Εθνικιστικής ιδεολογίας και να την διαδώσουμε σε κάθε γωνιά του νησιού μας. Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στους λόγους της επιλογής του συναγωνιστού  Χαραλάμπους, ως  του ατόμου που έλαβε το χρίσμα για να εκπροσωπήσει το κίνημα μας  στις προεδρικές εκλογές. Είπε συγκεκριμένα πως πρόκειται για έναν έντιμο, τίμιο και καθαρό άνθρωπο, πρόκειται περί ενός αγνού πατριώτη ο οποίος εντάχθηκε στις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από το πρώτο έτος ίδρυσής του.  Κάλεσε όλους, να εργαστούν σκληρά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να στείλουμε το μήνυμα σε όλους αυτούς που καθημερινά παραχωρούν γη και ύδωρ. Κλείνοντας, ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τους παρευρισκομένους τονίζοντας,  πως ο αγώνας συνεχίζεται.Η εκδήλωση έλαβε τέλος με τον Εθνικό ύμνο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις