Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο τύπου (26/01/13) Παράνομες πτήσεις από τα κατεχόμεναΝτροπή για ακόμα μία φορά για τους γνωστούς άγνωστους επιχειρηματίες που συναλλάσσονται με το ψευδοκράτος. Αυτή τη φορά, προωθούν και πωλούν θέσεις σε  πτήσεις από τα κατεχόμενα!


Ειδικότερα, η  τουρκική εταιρεία χαμηλού κόστους Pegasus, χρησιμοποιεί το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου. Από τις αρχές Ιανουαρίου η Pegasus έχει ενταχθεί στο διεθνές δίκτυο πωλήσεων Amadeus και Sabre τα οποία δουλεύουν με αυτά 360,000 ταξιδιωτικά γραφεία ανά τον κόσμο.

Αμέσως, ορισμένοι απάτριδες ιδιοκτήτες μεγάλων αλλά και μικρών γραφείων ταξιδιών στις ελεύθερες περιοχές είδαν με καλό μάτι αυτή την εξέλιξη για να αυξήσουν τα βρώμικα κέρδη τους. Με αυτό τον τρόπο προτρέπουν τους υπαλλήλους τους να προωθούν τη εν λόγω εταιρεία και να συμβουλεύουν τους πελάτες τους για αυτή την δυνατότητα πτήσεων από τα κατεχόμενα.

Υπενθυμίζουμε, ότι το "Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων ΝΑ. Ευρώπης- Μ.Ανατολής - Κύπρου", αναφέρει πως είναι αμφίβολο αν αυτοί που χρησιμοποιούν το παράνομο αεροδρόμιο έχουν οποιαδήποτε ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση δυστυχήματος, αφού καμιά σοβαρή διεθνής ασφαλιστική εταιρεία δεν θα κάλυπτε παράνομες πτήσεις.

Για ακόμη μια φορά, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο απαιτεί το άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων και παύση οποιασδήποτε συναλλαγής με τα κατεχόμενα εδάφη μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις