Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο τύπου (25/01/13) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ. Οι δανειστές μας θέλουν το φυσικό αέριο μας να διοχετεύεται στην Ευρώπη μέσω της Τουρκίας!


Δημοσίευμα στην ιστοσελίδα economist, το οποίο περιγράφει την οικονομική κατάσταση της Κύπρου, καταλήγει με την προειδοποίηση πως πιθανότατα οι πιστωτές της Κυπριακής Δημοκρατίας, δηλαδή η Τρόικα, θα ζητήσουν την μεταφορά του φυσικού αερίου της Κύπρου μέσω ενός αγωγού προς την Τουρκία και από εκεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει καταγγείλει την προσπάθεια δανεισμού της Κύπρου από την Τρόικα και την υπογραφή του Μνημονίου, το οποίο εκχωρεί κρατική κυριαρχία στου ξένους τοκογλύφους. Δυστυχώς το δημοσίευμα του περιοδικού economist μας επιβεβαιώνει δυσάρεστα.

Ως Έλληνες Εθνικιστές θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε πρόταση για συνεργασία με τους κατακτητές σε οποιοδήποτε οικονομικό τομέα, πόσο δε μάλλον στον ζωτικό τομέα της Ενέργειας. Ξέρουμε πολύ καλά πως τα σχέδια συνεργασίας Τουρκίας-Κύπρου, υπάρχουν από πολύ πιο παλιά και περιγράφονται και στο βιβλίο της Πραξούλας Αντωνιάδου, υπουργού στην κυβέρνηση του κ. Χριστόφια και του ΑΚΕΛ.

Καλούμε τον κόσμο να αντιδράσει στο ξεπούλημα της πατρίδας μας και να στηρίξει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), απέναντι στα μνημονιακά κόμματα και υποψηφίους.


Γραφείο τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (E.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις