Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο τύπου (14/01/13) Θέσεις για την αντιμετώπιση της Ανεργίας.

Το Μνημόνιο θα βυθίσει τη χώρα σε βαθιά ύφεση και θα εκτοξεύσει τα ποσοστά ανεργίας. Το πρόβλημα αυτό όμως εδράζεται στις θλιβερές πολιτικές που οδήγησαν σε διάλυση κάθε παραγωγικής διαδικασίας και στο να πλημμυρίσει η χώρα με κοινοτικούς, αλλοδαπούς και αιτητές πολιτικού ασύλου. Σε όσες επιχειρήσεις δεν έκλεισαν, τα μεροκάματα έπεσαν λόγω της μαύρης εργασίας των αλλοδαπών. Για τη λύση του προβλήματος της ανεργίας, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) προτείνει μία λύση άμεση και μία μεσοπρόθεσμη όπως, ΑΜΕΣΗ απέλαση των λαθρομεταναστών και παραμονή του απαραίτητου εργατικού δυναμικού των κοινοτικών εργατών, και δεύτερο, στροφή στην Εθνική Παραγωγή.

ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ: 
Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και ποσόστωση στον επιτρεπτό αριθμό κοινοτικών εργατών σημαίνει δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες.  
Από το 2008 το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) προειδοποιούσε για την ανύπαρκτη Μεταναστευτική πολιτική και για τα καταστροφικά αποτελέσματα που επακολούθησαν. Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε ότι η παρουσία των μεταναστών στη χώρα δεν βόλεψε μόνο τους μεγαλοεπιχειρηματίες, που κέρδισαν άπειρα εκατομμύρια από την ανασφάλιστη εργασία και τα μεροκάματα πείνας. Την εκμεταλλεύθηκαν και χιλιάδες συμπατριώτες μας, που προτίμησαν να αφήσουν τη γη τους και την εργασία τους και να παριστάνουν οι ίδιοι τους «εργοδότες», στέλνοντας τους μετανάστες στην οικοδομή και το χωράφι, στα μαγαζιά και τις βιοτεχνίες.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: 

Αναδιάταξη της εθνικής μας οικονομίας και επανεκκίνηση της πρωτογενούς παραγωγής σημαίνει δυνατότητα παραγωγικής εργασίας στον Κυπριακό λαό.  

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν υπόσχεται άφθονο χρήμα και χαμηλότοκα δάνεια, ούτε επιστροφή στις θλιβερές ημέρες του 2006, που εθνικό όραμα ήταν τα ακριβά αυτοκίνητα και το πλαστικό χρήμα. 
Ως Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θέτουμε ως εθνικό στόχο την επιστροφή των Ελλήνων της Κύπρου στην παραγωγική εργασία. Θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν μέσω της εκμετάλλευσης του εθνικού μας πλούτου, με γεωτρήσεις υδρογονανθράκων, εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, υπηρεσίες, τουρισμό. Τα έσοδα από αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια θα διατεθούν στον πρωτογενή τομέα, σε νέες γεωργικές, κτηνοτροφικές και αλιευτικές μονάδες και αμέσως μετά στην προσπάθεια αναδημιουργίας μίας εθνικής βιομηχανίας. Σκοπός μας η οικονομική αυτάρκεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις