Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Σταθερά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή με 12% - Καταρρέουν ΝΔ και Σύριζα


Όσο και να αλλοιώνουν τις δημοσκοπήσεις οι υπεύθυνοι των εταιρειών για να εξυπηρετήσουν τα πολιτικά αφεντικά τους, η αλήθεια δεν κρύβεται. Αυτό που βλέπουμε όλοι ξεκάθαρα στην ελληνική κοινωνία, αποτυπώνεται έστω και αμυδρά και στις δυο τελευταίες δημοσκοπήσεις, της  VPRC και της Metron Analysis.

Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση της  VPRC για την “Εφημερίδα των Συντακτών” δίνει:
Νέα Δημοκρατία 29,5%
ΣΥΡΙΖΑ 29,5%
Χρυσή Αυγή 12%
ΠΑΣΟΚ 6,5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 6%
ΚΚΕ 5,5% ΔΗΜΑΡ 5%

Στην δημοσκόπηση της Metron Analysis, που δημοσιεύει η εφημερίδα "Επενδυτής", στην πρόθεση ψήφου λαμβάνουν:
ΣΥΡΙΖΑ 18,8%
ΝΔ 18,7%
Χρυσή Αυγή 7,2% (χωρίς αναγωγή)
ΠΑΣΟΚ 5,2%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,3%
ΔΗΜΑΡ 3,8%
ΚΚΕ 3,6%

Αρχικά να τονίσουμε πως τα ποσοστά είναι χωρίς αναγωγή και αν σε αυτό προσθέσετε και το ποσοστό που πάντα κόβεται από την Χρυσή Αυγή, φτάνουμε στο συμπέρασμα πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, πέραν της ευρείας αποδοχής, συγκεντρώνει πάνω από 15% σε εκλογικά ποσοστά. Είναι πασιφανές επίσης πως τα κόμματα του διεφθαρμένου καθεστώτος καταρρέουν, την στιγμή που το ανάχωμα των ΑΝΕΛ ξεφουσκώνει για τα καλά και ο Σύριζα έχει πιάσει "ταβάνι", καθώς αρχίζουν να γίνονται ορατές οι πολιτικές κυβιστήσεις του Τσίπρα.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, δείχνει το δρόμο και στο Εθνικιστικό κίνημα της Κύπρου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο. Επειδή ότι γίνεται στην Ελλάδα έρχεται με χρονοκαθυστέρηση και στην Κύπρο, είναι ξεκάθαρο πως είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη του τόπου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις