Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο τύπου (11/01/13) για το δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε Τουρκοκυπρίους


Την ίδια στιγμή όπου χιλιάδες Έλληνες συμπατριώτες μας δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΑΗΚ, το καθεστώς που κυβερνά την πατρίδα τα τελευταία 39 χρόνια, προμηθεύει  δωρεάν προς τα κατεχόμενα ηλεκτρικό ρεύμα, που μέχρι σήμερα ανέρχεται περίπου σε 283 εκατ. Ευρώ, βάση στοιχείων της αρχής ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ).

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), προειδοποιεί την κυβέρνηση του ΑΚΕΛ και την ηγεσία της ΑΗΚ ότι εάν συνεχίσουν να αποκόπτουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε οικογένειες Ελλήνων που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς  τους λόγω της οικονομικής κρίσης, θα μας βρουν αντιμέτωπους.

Αναφορικά με τις αλλαγές στον τομέα της δημόσιας υγείας φαίνεται πως ο ρατσισμός εις βάρος των αυτοχθόνων κατοίκων της νήσου, δηλαδή των Ελλήνων, καλά κρατεί.

Το μνημονικό σχέδιο προνοεί την αποκοπή της δωρεάν υγείας μόνο από τους Έλληνες και να συνεχίσει να δίδεται  στους Τουρκοκύπριους. Να σημειώσουμε ότι μόνο τα τελευταία 8 χρόνια δαπανήθηκαν 42,6 εκατ. Ευρώ σε ιατρική περίθαλψη προς αυτούς.

Όλα τα μνημονικά κόμματα από την αριστερά μέχρι την δεξιά έχουν στηρίξει διαχρονικά αυτή την αντεθνική πολιτική η οποία καταληστεύει την πατρίδα και τους φορολογούμενους.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί την άμεση διακοπή των επιδομάτων και της δωρεάν ιατρικής περίθαλψης στους Τουρκο"κύπριους" και σε όλους τους αλλοδαπούς.


Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


Δημοφιλείς αναρτήσεις