Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Ολοκληρωμένη ανταπόκριση από την αποψινή εκδήλωση στα πολιτικά γραφεία Λευκωσίας παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκδήλωση στα πολιτικά μας γραφεία, με την παρουσία των βουλευτών  της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού και Ηλία Κασιδιάρη.


Η εκδήλωση άρχισε με ομιλίες, τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο υπεύθυνος Τ.Ο  Λευκωσίας συναγωνιστής Γεάδης Γεάδη. Ο συναγωνιστής αρχικά καλωσόρισε τους εκλεκτούς μας προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε για την εδώ παρουσία τους.
Στην συνέχεια, ανάφερε το δύσκολο έργο που αναλάβαμε να φέρουμε εις πέρας και κάλεσε όλους να συνεισφέρουν με σκοπό να επιτύχουμε την αποστολή μας, ως υπερήφανοι Έλληνες Εθνικιστές. Κλείνοντας, ανάφερε πως ο αγώνας δεν σταματά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αλλά συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη.

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) συναγωνιστής Χρίστος Χρίστου. Ο πρόεδρος του κινήματός μας,  εξήρε την προσφορά των συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής και τους ευχαρίστησε για την εν Κύπρω παρουσία τους.
Επίσης, ανέφερε την αναγκαιότητα για σκληρή δουλειά και εθελοντική εργασία, για να διευρύνουμε τις προοπτικές επιτυχίας στις επερχόμενες εκλογές.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Κινήματος μας τόνισε πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), δεν είναι ευκαιριακό κόμμα που εμφανίζεται μόνο προεκλογικά, αλλά διαχρονικά βρίσκεται στις επάλξεις του Εθνικού Αγώνα.

Στην συνέχεια, την σκυτάλη παρέλαβε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή  Ηλίας Κασιδιάρης,  ο οποίος μίλησε για την δράση της Χρυσής Αυγής, για την διανομή τροφίμων και όλες τις δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, που συμπαραστέκεται έμπρακτα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό .

Έκανε επίσης αναφορά για το από πού ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή και πού έφτασε παραλληλίζοντας την διαδρομή αυτή, με την διαδρομή που χαράσσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ).  Έκανε λόγο, για την ανάγκη να επιβιώσει ο Κυπριακός Ελληνισμός και για τον λόγο αυτό πρέπει να αγωνιζόμαστε καθημερινά.

Κλείνοντας, ο  συναγωνιστής αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν.

Ο επόμενος ομιλητής ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός ο οποίος υπερτόνισε την ανάγκη να παραμείνουμε πιστοί στην ιδεολογία μας, για να φτάσουμε στον σκοπό μας που δεν είναι άλλος από την τελική νίκη.

Το γενικό μήνυμα των συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής, ήταν πως η Κύπρος δεν είναι μακριά και πως θα κάνουν ότι είναι δυνατόν, για να διατηρηθεί ο Ελληνισμός στην Κύπρο.

Τελευταίος, έλαβε τον λόγο ο υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), ο οποίος  δήλωσε υπερήφανος για την επιλογή του και πως θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του κινήματος μας.

Στην συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους .Δημοφιλείς αναρτήσεις