Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ


Είναι μετά μεγάλης μας ικανοποιήσεως που η εξαγγελία της ανακοινώσεως για την υποψηφιότητα του κόμματός μας στις Προεδρικές, διαψεύδει και εκθέτει τα επιτελεία των υπολοίπων υποψηφίων που κατά καιρούς διέδιδαν ψεύδη για την στάση που θα τηρούσε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) στις Προεδρικές εκλογές του 2013.

Τα μίσθαρνα όργανα των Λιλλήκα, Αναστασιάδη και Μαλά γνωρίζοντας την δυναμική που πλέον κατέχει το κόμμα μας στην κοινωνία αποπειράθηκαν να εκμεταλλευτούν την εκλογική μας δύναμη με ψευδολογίες και ανυπόστατα πολιτικά σενάρια στα οποία αναφερόταν το όνομα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) χωρίς να μας ρωτήσει κανείς.

Η υποψηφιότητά μας, αδειάζει τα ψεύδη περί στήριξης οποιουδήποτε άλλου, ένα πολιτικό ενδεχόμενο το οποίο απορρίψαμε εξ’ αρχής καθώς θεωρούμε πως ούτε ιδεολογικά ούτε πρακτικά μπορούμε να συμπράξουμε με κανέναν από τους τρεις, οι οποίοι είναι μέλη του κατεστημένου που οδήγησε την Κύπρο στη σημερινή κατάσταση.

Εάν τώρα δεν βγουν να απολογηθούν δημοσίως για την μέχρι τώρα ψευδολογία εναντίον μας τα επιτελεία των τριών κυρίων τότε ο Κυπριακός Ελληνισμός διαθέτει στα χέρια του μια περίτρανη απόδειξη για την ανηθικότητα που τους διέπει.

Η ανηθικότητα όμως δεν είναι πρωτοφανές στοιχείο για τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου. Εστιάζουμε ιδιαιτέρως στην απαράδεκτη στάση του ΕΥΡΩΚΟ, το οποίο έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τη κομματική του βάση για τα τριάντα αργύρια του Νίκου Αναστασιάδη, γι’ αυτό και είμαστε σίγουροι πως αυτό το θλιβερό παραμάγαζο του Συναγερμού (που προειδοποιούσαμε πως αυτός ήταν ο σκοπός του από το 2008) κάνει τις τελευταίες του απέλπιδες κινήσεις προ του οριστικού του τέλους.

Τα θλιβερά σας ψέματα δεν έπιασαν τόπο, έχετε εκτεθεί. Τώρα έρχεται η ώρα των Εθνικιστών.


Αριστείδου Μαρίνος 

Δημοφιλείς αναρτήσεις