Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Απάντηση στην εφ. Αλήθεια για τις δήθεν πιέσεις

"Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κύπρο θα βρεθεί για να παραστεί στην παρουσίαση του υποψηφίου του ΕΛΑΜ για την προεδρία της Δημοκρατίας και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Οι πληροφορίες της «Α» αναφέρουν ότι ένας σοβαρός λόγος για τον οποίο το Κίνημα κατέρχεται στις προεδρικές εκλογές με δικό του υποψήφιο, έχει να κάνει και με τις πιέσεις που δέχτηκε από την Αθήνα. Η αυξητική τάση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής ένεκα της οικονομικής κατάστασης των Ελλαδιτών, στρώνει το έδαφος να μεταφερθεί και στην Κύπρο, αφού οι Κύπριοι πολίτες βρίσκονται αυτή την περίοδο μπροστά στο πρώτο στάδιο λιτότητας. Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση έχει να κάνει και με πολιτικούς σχεδιασμούς του Μετώπου. Πιο συγκεκριμένα, στο ΕΛΑΜ, με την ισχυρή προτροπή της Χρυσής Αυγής, θεωρούν ότι θα έχουν πολύ καλύτερη παρουσία στην πολιτική σκηνή της Κύπρου και περισσότερες ελπίδες να εισέλθουν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στο Κοινοβούλιο, αν παρουσιάσουν δικό τους υποψήφιο στην προεδρική αναμέτρηση του Φεβρουαρίου."

Τάδε έφη εφημερίδα Αλήθεια. Δεν μας ανέφερε όμως ο αρθρογράφος τις πηγές του. Θα θέλαμε πάντως να τον διαβεβαιώσουμε πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν δέχτηκε πιέσεις από κανέναν για να κατέλθει στις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία μετά τις προετοιμασίες επί καθημερινής βάσης για την προετοιμασία της υποψηφιότητάς μας. Δεν περιμέναμε σήμερα για να να καταλάβουμε τη σημασία αυτόνομης καθόδου στις εκλογές. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε κατέρχεται αυτόνομα στις εκλογές δίνοντας έτσι την επιλογή στο λαό μας να απορρίψει τον παλαιοκομματισμό και να αναδείξει νέες δυνάμεις που θα φέρουν στην πατρίδα μας την αλλαγή που επιδιώκει. Μία αλλαγή που θα αναγεννήσει εθνικά την πατρίδα μας και θα φέρει ξανά το Έθνος μας στις παλιές του ένδοξες εποχές.

Η κάθοδος των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή γίνεται  ξεκάθαρα για να διαφανεί η πλήρης στήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου στην προσπάθεια του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για πολιτική ανάδειξη του Λαϊκού Εθνικισμού και στην Κύπρο. Όλοι αυτοί που μας κατηγορούν για τη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή και τον δήθεν ύποπτο ρόλο που παίζει στην Ελλάδα, είναι όλοι αυτοί που σήμερα στηρίζουν κόμματα όπως την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ κόμματα που έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή της άθλια κατάσταση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις