Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Αντεπίθεση στο σύστημαΈνα από τα παλαιά συνθήματα των σύγχρονων Ελλήνων Εθνικιστών είναι «Αντεπίθεση στο σύστημα». Ένα σύνθημα που μετράει πολλά χρόνια, αλλά είναι ένα σύνθημα που σήμερα γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ.
Η ανακοίνωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για αυτόνομη κάθοδο στις επικείμενες προεδρικές εκλογές έκανε ένα ολόκληρο σύστημα να τρέμει από φόβο. Λίγες μονάχα γραμμές κατάφεραν να ξεσηκώσουν και να ενώσουν τους πάντες από άκρα αριστερά μέχρι την νεοφιλελεύθερη δεξιά. Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, τόνοι λάσπης κατά των Εθνικιστικών κινημάτων Ελλάδος και Κύπρου.

Την τιμητική τους είχαν οι τρεις κύριοι υποψήφιοι που καταδίκασαν την παρουσία των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Το παραμύθι περί φασισμού και νεοναζισμού επανήλθε στο προσκήνιο σε μυαλά που η φαντασία τους φαίνεται να οργιάζει. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως κατέρρευσε ακόμη ένας μύθος του Γιώργου Λιλλήκα. Ο συγκεκριμένος κύριος αλλά και κάποιοι ψευτοεθνικιστές ακόλουθοι του παρουσιάζονταν ως αντισυστημικοί και ως υποψηφιότητα που θα ταράξει τα νερά. Όλα αυτά όμως έπεσαν στο κενό. Δεν είδαμε τον οποιονδήποτε να καταδικάζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα. Αντιθέτως είδαμε όλα τα κόμματα να ωρύονται για τη δική μας κάθοδο.

Δεν πέτυχαν όμως τίποτα. Στην επίσημη παρουσίαση του υποψηφίου του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατέκλυσαν το εστιατόριο μέσα στην πράσινη γραμμή ξεπερνώντας κάθε προσδοκία με την παρουσία τους. Άτομα κάθε ηλικίας, άνθρωποι απλοί, πολίτες αμόλυντοι από τη διαφθορά της κοινωνίας μας. Κοινό χαρακτηριστικό όλων η αγάπη τους για την πατρίδα, η θέληση για Αγώνα, η πίστη σε ένα κίνημα, σε μια ιδεολογία που θα επιφέρει την πραγματική αλλαγή στο Έθνος μας.

Μία νέα μάχη αρχίζει
Η σημερινή εκδήλωση αποτέλεσε την απαρχή ενός δύσκολου αγώνα μέχρι την 17η Φεβρουαρίου. Ένας αγώνας που δεν θα διαφέρει σε τίποτα από την απλή καθημερινότητά μας. Και πάλι θα βρισκόμαστε στο πεζοδρόμιο εκφράζοντας τις θέσεις και τις ιδέες μας, βοηθώντας άπορους συμπατριώτες μας. Θα είμαστε πάντως εκεί, όπως ήμασταν πάντα. Υπερήφανοι, έχοντας ως προμετωπίδα τα λάβαρα με την Αρχαία Ελληνική Ασπίδα και το Ξίφος.

Στη μάχη αυτή απέναντι μας στέκονται τρεις κύριοι. Τρεις κύριοι που έχουν ως ιδεολογία το χρήμα, την εξουσία, τη μίζα και τη διαφθορά. Τρεις κύριοι που αποτελούν διαφορετικά περιτυλίγματα του ίδιου κουτιού. Ενός κουτιού που μέσα του περιέχει την υποδούλωση του Κυπριακού Ελληνισμού στους παγκόσμιους τοκογλύφους και εν τέλει την πλήρη διεθνοποίηση της νήσου. Επιθυμούν να μετατρέψουν το λαό μας σε μία απέραντη καταναλωτική αγέλη, σε απονευρωμένους διεθνιστές με ρευστή εθνική συνείδηση ραγιάδες στην ολοκληρωτική κατοχή της πατρίδας μας.

Σε αυτή τη Μάχη υπάρχει ένα ακόμη κουτί. Ένα περιτύλιγμα λιτό έτσι ακριβώς όπως αρμόζει στο βίο μας. Μέσα του εμπεριέχεται μία βόμβα. Ένας εκρηκτικός μηχανισμός που ετοιμάζεται να εκραγεί. Στο διάβα του θα διαλύσει οτιδήποτε παλιό έχει υποδουλώσει το λαό μας. Μία ισχυρή βόμβα στα θεμέλια του χάρτινου πύργου του παλαιοκομματικού συστήματος.

Ξυπνώντας συνειδήσεις
Η υποψηφιότητα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελεί υποψηφιότητα εθνική και λαϊκή. Υποψηφιότητα που μέσα από τις θέσεις της και τις ιδέες της ξυπνά συνειδήσεις αιώνων. Άνδρες από σίδερο και ατσάλι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτού του αιώνιου αγώνα. Ενός αγώνα που δεν χωρά συμβιβασμούς και συμφωνίες, χωράει μονάχα νίκες που θα ανεβάσουν ψηλά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Στο πεζοδρόμιο λοιπόν θα κερδίσουμε μία ακόμα μάχη. Από άκρη σε άκρη του ελεύθερου Κυπριακού Ελληνισμού πρέπει να μαθευτεί πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι εδώ. Στη πρώτη γραμμή του αγώνα για δικαίωση και κάθαρση. Για το Λαό και την Πατρίδα.


Σωτήρης Ιωάννου
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις