Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Νεότερη Ανταπόκριση: Έκλεισε ο κύκλος των ομιλιώνΗ παρουσίαση άρχισε με την ομιλία του συναγωνιστή Γεάδη, υπεύθυνου Τ.Ο Λευκωσίας  ο οποίος έθεσε επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κύπρος μας, και παρουσίασε τον υποψήφιο του κινήματος.Στην συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), Γεώργιος Χαραλάμπους, ο οποίος  ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του κινήματος μας και το πολιτικό συμβούλιο για την επιλογή του.

Ακολούθησε ομιλία, από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής  Ι. Λαγό. Ο συναγωνιστής Λαγός σε μια σύντομη ομιλία, έδωσε το μήνυμα πως η Ελλάδα που θέλει η Χρυσή Αυγή, έχει την Κύπρο ως αναπόσπαστο μέρος της.

Επόμενος ομιλητής, ο συναγωνιστής Κασιδιάρης που έδωσε απαντήσεις σε όλους αυτούς που με ανακοινώσεις  πολεμούσαν την επίσκεψή του στο νησί μας.
Τελευταίος τον λόγο είχε ο Πρόεδρος του κινήματος μας, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους  και ανέφερε πως πρέπει να εργαστούμε σκληρά, για να επιτύχουμε.  Επίσης ανέφερε πως ο αγώνας συνεχίζεται και πέρα από τις εκλογικές αναμετρήσεις, τονίζοντας πως οι Εθνικιστές θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού.

Ολοκληρωμένη ανταπόκριση με το τέλος της εκδήλωσης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις