Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Εφ. Αλήθεια: Και τώρα κύριε Λιλλήκα;Το ΕΛΑΜ ανακοινώνει την ερχόμενη Κυριακή τον υποψήφιο με τον οποίο θα κατέλθει στις προεδρικές εκλογές. Ψάχνοντας λίγο το θέμα διακρίνω μια αμηχανία στο Επιτελείο του υποψηφίου Γιώργου Λιλλήκα.
Αυτό επειδή μέσα στο επιτελείο έχουν προσχωρήσει μερικά και από τα στελέχη φοιτητικών παρατάξεων ή και οργανώσεων που πρόσκεινται στο ΕΛΑΜ. Η απόφαση όμως του Λαϊκού Μετώπου να διεκδικήσει τις εκλογές δημιουργεί νέα δεδομένα, αφού αυτά τα στελέχη θα καλεστούν να αποφασίσουν εάν θα παραμείνουν στο συγκεκριμένο επιτελείο ή αν θα προχωρήσουν μαζί με το Κίνημα το οποίο εκφράζονται ιδεολογικά στο ακέραιο. Πάντως, όπως φαίνεται αυτό είναι το πρώτο σοβαρό πρόβλημα του κ. Λιλλήκα.
Όπως ο ίδιος άλλωστε δηλώνει «οι ανεξάρτητοι έχουν υποψήφιο». Τι γίνεται όμως τώρα που υποψήφιο έχουν και οι εκφραστές της άκρας δεξιάς; Γίνονται επιστροφές στελεχών και ψηφοφόρων ;

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα θέλαμε απλά να ξεκαθαρίσουμε πως κανένα μέλος ή στέλεχός μας δεν βρέθηκε στο επιτελείο άλλου υποψηφίου. Αυτός είναι ο λόγος που το κίνημα μας κατέρχεται αυτόνομα στις εκλογές. Κανείς από τους 3 κύριους υποψηφίους δεν αγγίζει τις θέσεις μας, ούτε καν τις πλησιάζει έτσι θα ήταν οξύμωρο να βρεθούμε στα επιτελεία τους. Αμηχανία δεν πρέπει να έχει μόνο το επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα αλλά όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα αφού η παρουσία του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος θα τραντάξει συθέμελα το ανθελληνικό κατασκεύασμα τους που έχει οδηγήσει την πατρίδα μας στην καταστροφή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις