Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Βοήθεια ΜΟΝΟ για ΕΛΛΗΝΕΣ


Εν έτει 2012, περνώντας ήδη μια βαθιά οικονομική αλλά και κοινωνική κρίση, έχουμε τώρα και την άφιξη της τρόικα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σφίξουν ακόμα περισσότερο τα ζωνάρια.

Ο κόσμος, ο απλός πολίτης κυρίως, έφτασε στο σημείο να μην ξέρει πού να αποταθεί για βοήθεια. Παντού πόρτες κλειστές, μέχρι φυσικά να ανέβει το προεκλογικό θερμόμετρο και οι πάσης φύσεως πολιτικάντηδες από τους λεγόμενους αριστερούς μέχρι τους λεγόμενους δεξιούς και όλα τα παρελκόμενα (βλέπε τα κόμματα που τους υποστηρίζουν) να αρχίσουν και πάλι να αραδιάζουν ψεύτικες υποσχέσεις.


Ελπίδα σε αυτό το συνονθύλευμα συμφεροντολόγων είναι ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που συνεχίζει αλλά και εμπλουτίζει την δράση του. Μέχρι σήμερα καταφέραμε να βοηθήσουμε αρκετούς συμπολίτες μας να βρουν δουλειά, πήραμε τρόφιμα σε οικογένειες που πεινούσαν, προσφέραμε ρούχα σε κάποιους που δεν είχαν, στηρίξαμε συμπατριώτες μας σε θέματα επίπλωσης των σπιτιών τους, όχι για να ζουν πιο άνετα αλλά για να ζουν με αξιοπρέπεια. Με το άνοιγμα των σχολείων στηρίξαμε μαθητές με τα απαραίτητα σχολικά εφόδια.

Σε αυτό το σημείο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους προσέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε ότι μέχρι σήμερα πετύχαμε. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όσους μας δήλωσαν άτομα και οικογένειες που χρειάζονταν βοήθεια, γιατί όχι μόνο μας έδωσαν την ευκαιρία να βοηθήσουμε αλλά μας απέδειξαν ότι πίστεψαν πραγματικά σε μας, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, όπως τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα που έχουν τεράστιους προϋπολογισμούς αλλά μόνο την τσέπη τους κοιτάζουν.

Ανταμοιβή μας για τα όσα επιτυχώς πράττουμε δεν είναι ούτε τα λεφτά που δεν παίρνουμε ούτε η αναγνώριση που δεν την χρειαζόμαστε. Είναι το απλό αλλά πολύ ουσιαστικό και αληθινό ευχαριστώ που ακούμε από τους συμπατριώτες μας που καταφέραμε και καταφέρνουμε να βοηθήσουμε και το χαμόγελο που μας προσφέρουν τα μικρά παιδιά, το μέλλον αυτού του τόπου, γιατί απλά κάναμε λίγο καλύτερη την καθημερινότητα τους.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους συμπατριώτες μας να συνεχίσουν την βοήθεια που προσφέρουν, κυρίως σε τρόφιμα εάν είναι δυνατό γιατί η ανάγκη ειδικά σε αυτά είναι πραγματικά πολύ μεγάλη.    

Στην κοινωνία που ζούμε τα επιδόματα των αλλοδαπών και η καλοπέραση νομίμων αλλά και παρανόμων σε καμία περίπτωση δεν διαταράζονται, ούτε μειώνονται ούτε αποκόπτονται.  Στην κοινωνία που ζούμε η οικονομική βοήθεια προς τους δυσπραγούντες συμπολίτες μας και η αξιοπρεπής ζωή συνθλίβονται καθημερινά και η ανεργία ανεβαίνει στα ύψη. Στην κοινωνία που ζούμε κάποιοι τάζουν λαγούς και πετραχήλια για να υφαρπάξουν την ψήφο μας, κάποιοι υποτίθεται μας συμπονούν ενώ ζουν σαν βασιλιάδες.

Κάποιοι όμως αφήνουν πίσω τα λόγια και περνούν στις πράξεις! Αρχίσαμε ένα αγώνα για να μην αφήσουμε όλους αυτούς του καιροσκόπους να διαλύσουν την πατρίδα μας. Η επιλογή δική σου, ή μαζί μας ή με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις