Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Απαντήσεις στον κ. Κουτσοκούμνη - Ανανέωση

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελε να χαιρετίσει την "σκληρή" κατά κάποιους ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, Χριστόφορος Ποταμίτης και το ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. της Ανόρθωσης, με αφορμή τη σημερινή συνάντηση του προέδρου της ΚΟΠ με τους Τουρκο"κυπρίους".

Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής: 

Χριστόφορος Ποταμίτης: «Δεν θα λύσει το Κυπριακό πρόβλημα ο κύριος Κουτσοκούμνης γι’ αυτό να παρατήσει τις δημόσιες σχέσεις με τους Τούρκους» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χριστόφορος Ποταμίτης, καλώντας παράλληλα τον πρόεδρο της ΚΟΠ «να συγκεντρωθεί στο να λύσει άμεσα τα προβλήματα του κυπριακού ποδοσφαίρου τα οποία ο ίδιος δημιουργεί, με τον ερασιτεχνισμό και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που διοικεί την ΚΟΠ».

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσης: “Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσης Αμμοχώστου δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι, εάν ο (παντοτινός) πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου συνεχίσει τις προσπάθειες για ενοποίηση του ποδοσφαίρου, η αντίδραση μας θα είναι άμεση. Επίσης απαιτούμε, πρωτίστως από το δικό μας Σωματείο, και γενικότερα απ’ όλους όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες που θα τερματίσουν αυτήν την φαεινή του ιδέα.
Δηλαδή με απλά λόγια πώς ένας σοβαρός άνθρωπος μπορεί να σκεφτεί τέτοιο πράγμα; Θα μπορούσαμε εμείς να πάμε ποτέ να αγωνιστούμε σαν φιλοξενούμενοι στην ίδια μας την πόλη, την οποία εδώ και 38 χρόνια λαχταρούμε; Την οποία κρατά ο Τούρκος κατακτητής με παράνομο τρόπο; Εμείς στερούμαστε τα πάντα εδώ και τόσα χρόνια από την εισβολή και εσείς μιλάτε μαζί τους; Την Πόλη μας, την έδρα μας, τα σπίτια μας, το οίκημα μας κύριοι θέλουμε μια μέρα να πάμε και να τα πιάσουμε πίσω γιατί μας ανήκουν. Κόψετε τα μαγειρέματα για την λίρα πριν να είναι αργά για όλους. Είμαστε ταγμένοι για αυτή την Ιδέα που ονομάζεται Ανόρθωσις Αμμοχώστου και δεν θέλετε να σας το δείξουμε. Εμείς υπήρχαμε πριν καν εσείς μπείτε στην διαδικασία να δημιουργηθείτε.
Ας ευελπιστούμε πως ήταν μια κακή ιδέα του «κυρίου» αυτού και πως άμεσα θα τελειώσει πριν καν αρχίσει αυτή η κουβέντα. Το σενάριο δεν θέλουμε καν να το φανταστούμε. Αν μεταξύ μας δεν μπορούμε να τα βρούμε τότε με αυτούς τι θα γίνει; Πόλεμος κύριοι; Μετά από τις τρεις διασπάσεις του ποδοσφαίρου μια τέταρτη θα ήταν η απόλυτη καταστροφή. Κάποιες πράξεις σας είναι επικίνδυνες για το ποδόσφαιρο αλλά και για την ασφάλεια του κόσμου. Ποτέ μας δεν πάψαμε να πιστεύουμε πως είστε οι ηθικοί αυτουργοί για ότι γίνεται μέσα και έξω από τα στάδια.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ"
Είναι καιρός επιτέλους κάποιοι να αποκτήσουν Εθνική αξιοπρέπεια. Είναι καιρός να βγει από τα ντουλάπια, που με περίτεχνο τρόπο οι καλοθελητές πολιτικάντηδες μας ανάγκασαν τον κόσμο να την κρύψει. 

Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) επικροτούμε τέτοιου είδους δηλώσεις από οπουδήποτε και αν προέρχονται. Είναι καιρός όλοι να σταθούμε αντάξιοι της βαριάς Ελληνικής μας ιστορίας και των προγόνων μας, και να υπερασπιστούμε την χαμένη μας υπερηφάνεια.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις