Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Διανομή τροφίμων, ρούχων και παιδικών παιχνιδιών στην Λεμεσό απο τον Φορέα κοινωνικής αλληλεγγύης-Φωτορεπορτάζ


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διανομή τροφίμων, παιχνιδιών και ρούχων από τον φορέα κοινωνικής αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).


Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από νωρίς το πρωί και να παίρνει σειρά, μέχρι να αρχίσει η διανομή. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 10:00 πμ, αλλά λόγω της μαζικής προσέλευσης του κόσμου άρχισε από τις 9:30.

Οι φίλοι και τα μέλη του κινήματος μας, μαζεύτηκαν από νωρίς στον χώρο συγκέντρωσης και άρχισαν να βάζουν τις βάσεις για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εκδήλωση. Εργάστηκαν ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς για το καλό των συμπατριωτών μας.

Εκατοντάδες μέλη άπορων οικογενειών, έλαβαν στήριξη σήμερα από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής,  συμπαραστέκεται εμπράκτως στις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας, που η "φιλολαϊκή" κυβέρνηση, η αναιμική αντιπολίτευση, και τα υπόλοιπα ανύπαρκτα κοινοβουλευτικά κόμματα οδήγησαν στην εξαθλίωση.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν στο έργο μας, με την συλλογή τροφίμων και όλων των αγαθών που μαζεύτηκαν για την διανομή, αλλά και όσους εθελοντικά σήμερα στάθηκαν εκεί για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, κατάφερε να στηρίξει εκατοντάδες συμπολίτες μας, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα που διαθέτουν πακτωλό χρημάτων και δεν ξοδεύουν ούτε σεντ για τους άπορους συμπολίτες μας.


Αυτό το έργο θα συνεχιστεί με πολύ περισσότερες διανομές από Έλληνες για Έλληνες.
Δημοφιλείς αναρτήσεις