Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Ομιλία στα πολιτικά γραφεία της κεντρικής διοίκησης - Λευκωσία


Την Παρασκευή 7/12/12, όπως και κάθε Παρασκευή, τα πολιτικά γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Λευκωσία γέμισαν με μέλη, φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος.


Οι παρευρισκόμενοι, όλων των ηλικιών, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να μάθουν για ένα κομμάτι της ιστορίας του Έθνους μας για το οποίο δεν διδασκόμαστε στα σχολεία αλλά ούτε και ακούμε για αυτό συχνά. Αυτό το κομμάτι της ιστορίας είναι βαμμένο με αίμα και φέρει αλήθειες που αποκρύπτονται γιατί δεν συμφέρει κάποιους  θολοκουλτουριάρηδες όπως ούτε και τους νοσταλγούς του κομμουνισμού. Το θέμα της ομιλίας ήταν ο ‘Κόκκινος Δεκέμβρης’ ή αλλιώς τα ‘Δεκεμβριανά’ που χαρακτηρίζονται από την κομμουνιστική ανταρσία των συμμοριτών εναντίον της νόμιμης Κυβερνήσεως. Η ομιλήτρια, συναγωνίστρια από το Μέτωπο Γυναικών, αναφέρθηκε αρχικά στα ιστορικά δρώμενα της Ελλάδας και κατέληξε στον ρόλο των ξένων (Σοβιετικών, Βρετανών και Αμερικάνων). Πιο συγκεκριμένα, μίλησε –με χρονολογική σειρά- για τα πολιτικά γεγονότα της Ελλάδας ξεκινώντας με το τέλος  του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την αποχώρηση των Γερμανών και κατέληξε στην ‘Συμφωνία της Βάρκιζας’, η οποία αποτελεί το επίσημο τέλος του «δευτέρου γύρου» της κομμουνιστικής ανταρσίας. Η συναγωνίστρια δεν παρέλειψε να επεξηγήσει τον βρώμικο ρόλο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που ενέταξε στα σπλάχνα του τον αθώο Ελληνικό λαό ο οποίος δεν γνώριζε ότι πίσω από αυτό κρυβόταν το ΚΚΕ το οποίο εξυπηρετούσε τα παιγνίδια τακτικής και εντυπώσεων του Στάλιν. Αυτό το κομμάτι της ομιλίας συνοδεύτηκε με φωτογραφικό υλικό και έδειχνε τα αποτρόπαια εγκλήματα των ληστανθρώπων σαδιστών κομμουνιστών.

Μετά το τέλος της ομιλίας, ο συναγωνιστής, Γεάδης Γεάδη, παρουσίασε τα θέματα της επικαιρότητας όπως για παράδειγμα τα οικονομικά μέτρα της Τρόικα για την Κύπρο, το τελευταίο διάγγελμα του Χριστόφια, το πρόβλημα της ανεργίας και γενικά τα σύγχρονα προβλήματα της κυπριακής κοινωνίας. Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις