Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΘΡΑΚΗ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Τ.Ο. Ξάνθης: Πορεία και ομιλίες Συναγωνιστών βουλευτών
Σε άλλο σημείο της πόλης, το παρακράτος της αριστεράς με την ανοχή της αστυνομίας προκαλούσε και πάλι επεισόδια:

Εγκαίνια Τ.Ο. Κομοτηνής ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Εγκαίνια Τ.Ο. Κομοτηνής ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Παρά τις προσπάθειες κράτους και παρακράτους για ματαίωση των εγκαινίων της νέας Τ.Ο. Κομητηνής της Χρυσής Αυγής, τα εγκαίνια τελέστηκαν κανονικά παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων και 8 βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Σε μια πολύ δύσκολη περιοχή που πλήττεται από τις πολιτικές του ελλαδικού κράτους, αλλά και της τουρκικής επεκτατικότητας, ένα κάστρο της Χρυσής Αυγής άνοιξε με σκοπό να τους χαλάσει τα σχέδια που έχουν για την Θράκη μας. Παρόντες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής ήταν οι: Ηλίας Παναγιώταρος, Ιωάννης Λαγός, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Νίκος Μίχος, Αντώνιος Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Ευστάθιος Μπούκουρας, Νικόλαος Κούζηλος. 
Πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί της εκδήλωσης από τον Νίκο Τσουμαρέλη του Τομέα Ροδόπης, τον Χρήστο Καπετάνιο υπεύθυνο του τομέα Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αναφέρθησαν στα τοπικά προβλήματα που μαστίζουν την Θράκη, όπως το τουρκικό προξενείο και η δράση των πρακτόρων και των τουρκοφρόνων στην περιοχή. 

Στα εγκαίνια βρέθηκαν τοπικά κανάλια, στα οποία οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν δηλώσεις. 
Ακολούθησε πορεία προς το τουρκικό προξενείο

Τσακίστηκε επίθεση του παρακράτους στην Κομοτηνή
Τσακίστηκε επίθεση του παρακράτους στην Κομοτηνή

Έφυγαν σαν λαγοί με την κάλυψη της αστυνομίας
Ομάδες κρανοφόρων αριστεριστών και αναρχικών, οπλισμένες με φονικά σύνεργα και με τη συνοδεία της αστυνομίας προσπάθησαν να επιτεθούν στην εκδήλωση των εγκαινίων  της Τ.Ο. Κομοτηνής. Η αντίδραση της ομάδας περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής ήταν άμεση, με αποτέλεσμα ο γελοίος, χρηματοδοτούμενος θίασος των αναρχο-αριστεριστών να αυτοδιαλυθεί. Πάνω στον πανικό τους παράτησαν τον οπλισμό και τα κράνη τους στο οδόστρωμα.

Η αστυνομία φέρει για μία ακόμη φορά τεράστια ευθύνη, καθώς επέτρεψε την παράνομη αντισυγκέντρωση, συνόδευσε τους οπλισμένους παρακρατικούς μέχρι τα γραφεία μας και εν συνεχεία τους φυγάδευσε κακήν κακώς ρίχνοντας χημικά και δακρυγόνα προς το μέρος των Εθνικιστών.
Το δεύτερο κάστρο του Εθνικισμού στην Θράκη είναι γεγονός. Πλήθος Ελλήνων δίνει βροντερό παρόν, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τις παρακρατικές επιθέσεις στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κομοτηνή. Είναι σίγουρο πως αυτό το νέο προπύργιο του Ελληνισμού δυσαρεστεί με την ύπαρξή του τους γνωστούς κύκλους που απεργάζονται σκοτεινά σχέδια για την Θράκη μας. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν θα είναι πλέον μόνοι τους..

ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η τουρκική κορβέτα στο Σούνιο, 

η Χρυσή Αυγή στο τουρκικό προξενείο
ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η τουρκική κορβέτα στο Σούνιο, η Χρυσή Αυγή στο τουρκικό προξενείο!

Πολύ αντικειμενική και με εθνικό περιεχόμενο παρουσίαση της πορείας της Χρυσής Αυγής προς το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή πραγματοποίησε η έγκυρη ιστοσελίδα defencenet.gr. Ακολουθεί το εξαιρετικά ενδιαφέρον δημοσίευμα:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ!

Η τουρκική κορβέτα στο Σούνιο, η Χρυσή Αυγή έφοδο στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή!

Σφοδρή επίθεση κατά του τουρκικού Προξενείου, επίθεση στους πράκτορες του στην Θράκη για τους οποίους το ελληνικό κράτος κλείνει τα μάτια του, αλλά και αντεπίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον οποίο χαρακτήρισε «μπουχέσα» εξαπέλυσε στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Παναγιώταρος.
Χαρακτήρισε τους εξτρεμιστές της μειονότητας "μούλους» και «μογγόλους» την ώρα που οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ κι αναρχοφασίστες επιτίθεντο στα γραφεία του κόμματος όπου εκατοντάδες πολίτες παρευρίσκονταν στα εγκαίνια σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις