Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (9/12/12) σχετικά με τις λίστες ρουσφετιού


Το ένα μετά το άλλο εμφανίζονται σκάνδαλα που συνταράζουν συθέμελα το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Μίζες, ρουσφέτια, διασπάθιση δημοσίου χρήματος, ατιμωρησία των παραβατών που βγάζουν υπερκέρδη στην πλάτη της χαμηλής τάξης και διάφορα άλλα σκάνδαλα. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν το πολιτικό σκηνικό της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Στο φως της δημοσιότητας αυτή την φορά λίστες με ονόματα όσων πολιτών έτυχαν «εξυπηρέτησης» από το ΔΗΚΟ, στο πλαίσιο της ρουσφετολογίας και όπως εύκολα κάποιος μπορεί να αντιληφθεί όφειλαν να δώσουν την ψήφο τους στους υποψήφιους του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές. Οι λίστες εστάλησαν σε υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, μετά από συνεννόηση για να προσεγγίσουν τους «ευεργετηθέντες» και να ζητήσουν την ψήφο τους. Εστάλησαν μάλιστα με φαξ από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, όπως σαφώς διακρίνεται στις σελίδες που κατέχουμε, όταν Πρόεδρος της Βουλής ήταν ο Μάριος Καρογιάν, λίγες μέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές που έγιναν στις 24 Μαΐου 2011.


Οι περιπτώσεις αφορούν είτε πρόσληψη σε κάποια υπηρεσία, οργανισμό, ή επιχείρηση, μεταθέσεις στην Εθνική Φρουρά, προαγωγές στη Δημόσια Υπηρεσία μέχρι ακόμα και μεσολαβήσεις για ιατρική περίθαλψη σε κρατικό νοσοκομείο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλείστες των περιπτώσεων κλείνουν με τη φράση «οκ έγινε»…Αυτό που ίσως δεν γνώριζαν οι πολίτες, ήταν ότι με το αίτημα τους για ρουσφέτι, θα «φακελώνονταν» από το κόμμα.

Τα αδιάσειστα αυτά στοιχεία ήρθαν να επαληθεύσουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) που φωνάζει εδώ και τόσο καιρό ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Τα κόμματα και οι πολιτικάντηδες μας, έχουν μετατρέψει την πολιτική σε επάγγελμα και τους πολίτες αυτού του τόπου σε πελάτες. Οι πολίτες αγοράζουν κάποια θέση σε κάποια εργασία και πληρώνουν με την ψήφο στα πολιτικά κόμματα.

Αυτή την κομματοκρατία έρχεται το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να καταπολεμήσει και να σταθεί απέναντι της. Άλλωστε γι' αυτό το λόγο, το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα αποτελεί το φόβο και τον τρόμο του κατεστημένου.

Και για να ξεκαθαρίζουμε, αυτά τα στοιχεία δεν αφορούν μόνο το ΔΗΚΟ, αλλά όλα τα κόμματα αυτού του σάπιου συστήματος που πολιτεύονται. Θέλουμε πολίτες ενεργούς με υψηλή εθνική συνείδηση, που θα δρουν με βάση το Εθνικό καλό και όχι το βόλεμα.  Δεν θέλουμε άβουλα όντα, που λειτουργούν σαν πιόνια στα διάφορα κομματικά μαντριά, αλλά αφυπνισμένους πολίτες. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται κάθαρση που θα επέλθει μόνο μέσα από μια πραγματικά εθνική πολιτική και όχι από τους διάφορους καιροσκόπους πολιτικάντηδες.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


Δημοφιλείς αναρτήσεις